Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Lily 8.1%, Fidens Brewing Co., United States
11 ratings
4.0
Lily
8.1% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
A DIPA formerly known as Socratic Questioning #3.

Reviews

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
9 months ago
4.5

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Webshop
11 months ago
Lily, United States
4.6
Hieno kevyt, mutta hedelmäinen tuoksu. Virheetön. Paljon makua, mutta olut vaikuttaa kevyeltä. Trooppiset nektarimaiset maut. Ei mitään pistävää tai kovaa. Jälkimaussa jotain hienoja ananaksen ja päärynän sävyjä.

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
1 year ago
4.3

Post author: Patavaltti
Patavaltti
@ Pien Webshop
1 year ago
Lily, United States
4.4

Post author: Jouni M
Jouni M
@ Crafters
1 year ago
4.2

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Pien Webshop
1 year ago
Lily, United States
4.1
Oisko lopulta vähän parempaa jenkkihopsia? ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on kirpeän ja kireän hedelmäinen. Passionhedelmää, greippiä ja persikkaa kuorineen. MAKU on kuivan hedelmäinen. Greippiä, passionhedelmää, viinirypäleitä, ananasta ja pientä kukkaisuutta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja keskiasteisesti hapotettu. Nyt alkaa jo Fidensit lähtemään. Tosi freshi DIPA.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Crafters
1 year ago
Lily, United States
4.3
Taas yhden hypepanimon kohdalle ruksi. On tämä kyllä todella maukas dipa. Ehkä odotin enemmän mutta silti. Mielellään tämän perusteella palaa panimon pariin kun tilaisuus koittaa.

Post author: Joakim P
Joakim P
1 year ago
4.6

Post author: Grey
Grey
@ Beerdome
1 year ago
Lily, United States
4.3
OLUT: Lily PANIMO: Fidens Brewing Co. OLUTTYYPPI: NEDIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8.1% VÄRI (EBC): Mangomehunkeltainen (13.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kirpsakan sitruksisen hedelmäisen kaurainen. Puolinapakka. VAAHTO: Sormen mittainen, hieman äreä, hieman kermainen. GREY’S VIEW Rakennusainetietoja ei saatavilla. Ensisiemaus antaa mangoa, pitaijaa, näyttävän määrän vehnämallasta ja myös soseutettua hedelmäisyyttä. Kovasti se yrittää vaalean maltaisaan makeaan taittaa, mutta tuo onneksi pysyy kuitenkin tolkun mitoissa. Huulia tuo myös haluaa tahmata. Tämä näyttää pitävän erityisen paljon hengittelystä ennen nauttimista. Pehmenee upeasti samettisen trooppiseksi. Suutuntu on mehuisa ja jopa soseinen, runsas siis. Edelleen kermainen ja runsaan samean maltainen. Humalan määrässä ei ole säästelty ja se tuo mukavasti tasapainoa kokonaisuuteen ja pitää oluen nestemäisen puolella. MUUTA MAINITTAVAA: Erikoinen tapaus. Suorilta sanoisin, että heti alkuun ei kaikille ihan helpoin tapaus, mutta omaan suuhun tämä on kuitenkin miellyttävä ja siis mukavasti hankala, kauniisti kehittyvä teos. FUN FACT: Olen säveltänyt kappaleen, minkä nimi on Lily. CANNED 2/2/2023 TASTED 11/3/2023

Post author: JSJ
JSJ
@ Fidens Brewing Company
1 year ago
Lily, United States
4.6