Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kaleidoscope 8.2%, Fidens Brewing Co., United States
9 notes
3.9
Kaleidoscope
8.2% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Houblon : Cascade, Citra, Nelson Sauvin

Avis

Post author: Leif C
Leif C
@ Hoptimaal
18 days ago
4.5
Parinsormenleveyden verran vaaleaa kermavaahtomaistavaahtoa samean oranssinkeltaisen hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän hedelmäisen sitruksisen mehuisen pajuisen lupsakalta ja maistuu lempeän rapsahtavan sitruksisen pajuisen greippisen pihkaisen yltäkylläisen muhkealta, tykkään neljän ja puolen bojon verran. PE: ei ole. Tölkitetty: 04/04/24.

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
9 months ago
4.5

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
1 year ago
4.4

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Pien Webshop
1 year ago
Kaleidoscope, United States
4.2
Otetaan vähän kuppia tai ainakin Cupheadia, kun fyysinen painos lopulta viime vuonna julkaistiin Switchille ja nyt päästiin kaverin kanssa pelaamaan. Hieno peli ja katotaan onko hieno olut. ULKOASULTAAN olut on sameaa appelsiinimehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on muuten todella hedelmäinen. Greippiä, appelsiinia, mangoa, ananasta. MAKU jatkuu hedelmäisenä. Appelsiinia, viinirypäleitä, mandariinia, mangoa, greippiä ja passionhedelmää. Loppumaussa Cascaden dänkkiä ominaismakua. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja keskiasteisesti hapotettu. On muuten freshi DIPA. Tölkityspäiväähän näihin on lähes mahdoton painaa, mutta epäilisin tätä noin tai jopa yli 3kk ikäiseksi ja silti todella hyvin säilynyt.

Post author: Patavaltti
Patavaltti
1 year ago
4.2

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Pien Shop & Bar
1 year ago
4.1

Post author: Grey
Grey
@ Beerdome
1 year ago
Kaleidoscope, United States
4.2
OLUT: Kaleidoscope PANIMO: Fidens Brewing Co. OLUTTYYPPI: NEDIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8.2% VÄRI (EBC): Monkishin Keltainen (12.5) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Upea itselle. Lehtoinen, puutarhainen, vaalearypäleinen. Myös makeampi hedelmäisyys näyttäytyy hienosti tässä. Upean samean viljaisan täytekeksinen myös. Hieno tuoksu siis. VAAHTO: Puolentoistasormen mittainen, kermainen, keskisuurella kuplalla, pitsinen. GREY’S VIEW Citra, Cascade & Nelson Sauvin humaloitu NEDIPA. Ok. Ensisiemaus on tuossa. Odotettua vähemmän Nelson Sauvin vetoinen. Maku antaa sitruunamehua, kuiva- ja sitruunatäytekeksisyyttä, puhdasta mineraalisuutta, hiven vain karviaista tai viinimäisiä piirteitä. Kääntyy lopuksi kuivaksi. Runko on livakka, kevyt+, pienellä ja pehmeällä sekä eloisalla kuplalla. Kovan sekä kuivan oloinen, mikä hieman latistaa makuja. MUUTA MAINITTAVAA: Annetaan hengitellä lisää. CANNED 1/2023 TASTED 3/2023

Post author: JSJ
JSJ
@ Fidens Brewing Company
1 year ago
Kaleidoscope, United States
4.3

Post author: orson
orson
@ Fidens Brewing Company
1 year ago
Kaleidoscope, United States
4.7
Fidens - tasting 4/8 Nyt on hurjaa Nelson tykittelyä! Hieman makeampi kuin aiemmat tastingin Fidensit ja vielä enemmän trooppista ilotulitusta. Ihan huippu olut! Dokabiliteettikin täydellinen. Raikas, mehuinen ja pehmeä.