Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Electric Beat 6.8%, Les Intenables, France
12 notes
3.5
Electric Beat
6.8% India Pale Ale
Houblon : Citra, El Dorado, Idaho 7

Avis

Post author: Vincent B
Vincent B
10 months ago
4.5

Post author: Riku K
Riku K
11 months ago
Electric Beat, France
3.7
Ranskan oma tuontia suoraan Alsacesta. En oo koskaan kuullut kyseistä panimosta mitään. Maistetaan kuinka sumukaljan teko on onnistunut Ranskan pojilta. Vaahtoaa paljon. Joten odotettavissa paljon hiilihappoja. Tiuhaa ja pysyvää on vaahto. Väri on kyllä erittäin tyylikäs. Oikein harmaan keltainen ja paksun samea. Tuoksussa hedelmän kuorta ja puumaisuutta, kypsää mangoa, makeutta. Tuoksu ei ole mikään super raikas, mutta kiva kuitenkin. Aprikoosia on. Puumaista sitrusta. Puumainen hedelmän kuorisuus aika vallitseva tuoksu. Lämmetessään muuten aukeaa paremmaksi. Hunaja melonia. Se lupaa kyllä hyvää. Lämmetessään persikka ja aprikoosi on päällimmäisenä. Lopussa kunnolla persikkaa. Maku tuoksun kanssa vähän samoilla linjoilla. Runko on kivan tuhti. Suht kuiva maku. Kohtuulliset katkerot. Ei mitenkään kovin kova hiilihappoisuus mitä odotin kuohun perusteella. Ehkä vähän korkea kuitenkin. Ei saa mausta niin helposti kiinni. Mango, aprikoosia, sitrus linjalla tämä on. Lämmetessään tulee katkeruutta enemmän. Ei tämä huono ole. Tavallaan aika kermainen maku alkuun. Loppuun kivat katkerot. Moderni sumuipa. Vähän raikkautta kaipaisi kuitenkin. Voltit on hyvin piilossa. Hyvä bisse joka tapauksessa. Kyllä tässä aika paljon hedelmän kuorta on ja puumaisuutta. Tämä on näköjään 4kk vanhaa. Ihan ok. Ei mikään elämää suurempi olut kuitenkaan. Vähän tunkkaiseksi jää mun mielestä. Raikkaus vähän uupuu.

Post author: Mg's F
Mg's F
1 year ago
4.0

Post author: Roby1965
Roby1965
1 year ago
4.0
Une couleur de NEIPA, en bouche on a des très belles notes fruitées, une touche citronnée, le DDH apporte une amertume très parfumée, on a de la longueur en bouche, un bel équilibre, bravo Les Intenables !

Post author: Michel B
Michel B
1 year ago
4.0

Post author: Thomas V
Thomas V
1 year ago
3.4

Post author: Yanpat H
Yanpat H
@ Sans Pression
1 year ago
Electric Beat, France
4.0
Une bonne ddh ipa avec une lėgére amertume bien houblonnėe.

Post author: Nunu
Nunu
1 year ago
2.9

Post author: Quentin M
Quentin M
1 year ago
2.9
Bonne bière avec des notes de fruits tropicaux, de résine et d'agrumes, le tout est plutôt bien équilibré et assez rond et onctueux

Post author: Jugu
Jugu
@ Les 3 Moussequetaires
1 year ago
3.2