Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Volumes - Immortal Memory 11.5%, Vocation Brewery, England
3 ratings
Volumes - Immortal Memory
11.5% Scotch Ale / Wee Heavy

Reviews

Post author: Sir Guru Kabu
Sir Guru Kabu
@ Hoptimaal
7 months ago
Volumes - Immortal Memory, England
3.6
Konjakkia reippaasti maussa. Tammisuutta ja lakritsia löytyy myös. Muuten makeahko ja hieman maltainen. Jotenkin pliisun makuinen kokonaisuus, vaikka periaatteessa hyvää onkin.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
11 months ago
Volumes - Immortal Memory, England
4.0
Tulipa tilattua pahaenteisellä nimellä varustettu olut sattumalta. Valitettavasti on aika nostaa malja ihmiselle, jonka poismenoa koskevan viestin sain tänään. Malja sulle Kusipää, jonka kanssa oli ne hyvät ja huonot hetket, malja sulle Kusipää jonka tulen muistamaan niin hyvässä kuin pahassa nyt ja aina. Jätit perinnöksi kuolemattoman muiston. En tiedä, tätä juodessa ja ylöspäin katsoessa, vetäisinkö kättä lippaan vai näyttäisinkö keskisormea. Samalla myönnän miettiväni, että päädyitkö sittenkin paikkaan, jossa lattialämmitysasentajat eivät pärjää..sori sitten asiaan perkele. Loput edellä mainitusta teemasta voi lukea elämänkerrasta, joka julkaistaan (Sannin äänellä) 2080-luvulla. Kauhee sihinä kun juoma kaatuu lasiin, vaahtoa silti ihan minimaalinen beige kerros. Tuoksussa on voimaa ja lupausta tuhdista mausta. Väri, no se on kolaa hieman tummempi. Wau, suuni täyttää vanilja, tervamaisuus, konjakki ja lakritsa. Hitto mitkä bileet suussa. Kiva tammimaisuus ja salmiakki iskevät myös saattojoukkoihin. Tummaa maltaisuutta maussa mukana, kuin myös tummaa suklaata, hiven palanutta sokeria, paahteisuutta ja tummaa leipää. Tässä nyt ei oikein muuta vikaa ole, kuin että tätä pitäisi olla lisää. Ai niin, työpäivä, lisäpisteitä että loppui jo 🙈 Malja sulle Kusipää 🍻

Post author: Karl G
Karl G
@ Vocation & Co
1 year ago
Volumes - Immortal Memory, England
3.7
It pours like a Diet Coke with lots of fizz and a head that was at its largest in the picture. A quick taste and it’s already dissipated. The taste is like a whiskey/rum mixture with the aforementioned Coke. So this is actually more of a cocktail than a beer and the alcohol content really comes through. It’s burns night through and through. I’m off for some tatties and neeps!