Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Thesmophoros 10.0%, Mortalis Brewing Co., United States
5 notes
3.7
Thesmophoros
10.0% Imperial Stout
This Imperial Stout showcases one of our favorite baked treats, pecan pie! The rich chocolaty base was conditioned on loads of freshly roasted Georgia Pecans, Madagascar vanilla beans, and molasses.

Avis

Post author: Alexandr
Alexandr
@ Pien Shop & Bar
9 months ago
Thesmophoros, United States
minun on vaikea arvostaa sitä :) se ei ole vain olutta erittäin miellyttävä tuoksu kaakaon makeutta ja jotain muuta sulatettu suklaa, kahvi, pähkinävoi, alkoholin kanssa, mutta alkoholi ei tunneta kevyt hiilihappoisuus jälkimaku suklaa, happamuus suklaapuuroa, mutta ei makea! Tasapainoinen :) maukas! mutta en osta sitä uudestaan :))) 14e - 15cl

Post author: Juho K
Juho K
@ Pien Shop & Bar
9 months ago
Thesmophoros, United States
4.5
Huikea, yksi parhaimmista oluista, jonka olen pariin vuoteen maistanut, harmi, kun jotenkin mieliala tuntuu vaan olevan matalalla muuten. Pekaanipähkinähän tässä on päällimmäisenä, lisänä sokeria enemmän kuin imelän verran, mielestäni varsin kevyt paahteisuus on tälle oluelle tosi toimiva ratkaisu. Varmasti menisi koko pullo alas, jos vaan olisi koko ilta aikaa.

Post author: Grey
Grey
@ Kuolevaisten Bakkanaalit
1 year ago
Thesmophoros, United States
4.2
OLUT: Thesmophoros PANIMO: Mortalis Brewing Co. OLUTTYYPPI: Imperial Pastry Stout MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10.0% VÄRI (EBC): - (-) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Voimallinen. Rasvaisen runsaan pähkinäinen. Onko siinä nokipuuta? VAAHTO: - GREY’S VIEW Paahdetuilla Georgialaisilla (USA) Pekaanipähkinöillä, Madagascarilaisilla Vaniljapavuilla & Melassilla maustettu Imperial Pastry Stout. Katsotaan. Tasapainoisen runsas. Viikunaa, kevyelti rusinaa, mutta myös suklaata, samettisen tumman pehmeä. MUUTA MAINITTAVAA: Thesmophoros = Uskonnollinen juhla, jossa juhlistettiin Demeteriä (maanviljelyn & sadonkorjuun jumala) ja hänen tytärtään Persephonea (Manalan kuningatar, Hadeksen vaimo). BOTTLED ??/?? TASTED 3/2/2022

Post author: Niko O
Niko O
@ Kuolevaisten Bakkanaalit
1 year ago
Thesmophoros, United States
4.4
Tämä kerkesikin istua ja avautua reippaan tunnin ajan pöydällä niin katsotaan, mitä tulee esille. Suklaan täyteistä ja paahteista kahvia, pekaanipähkinäkaramellia, ja aavistuksen tuhkaista saunapuuta, täyteläisen ja paksun rungon ympärillä. Taideteos.