Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kamin (Cellar Series) 11.0%, Põhjala, Estonia
97 notes
4.0
Kamin (Cellar Series)
11.0% Imperial / Double Baltic Porter
A Cognac, Sherry, and Islay whisky BA Imperial Porter.
IBU : 35
Vieillie en fût

Avis

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
24 hours ago
Kamin (Cellar Series), Estonia
4.0
Kirjoittelen myöhemmin.

Post author: Derity
Derity
@ Olutravintola Birger
6 days ago
4.3

Post author: Kuivasto
Kuivasto
@ Põhjala Brewery & Tap Room
6 days ago
Kamin (Cellar Series), Estonia
4.1
Konu, sherry ja viskitynnyreissä kypsytetty portteri. Maltaina ohran lisäksi vehnää ja ruista. Kuivahedelmäinen ja mämminen.

Post author: Jone
Jone
@ Alko Seinäjoki Prisma
8 days ago
3.7

Post author: LANU
LANU
@ Põhjala Brewery & Tap Room
10 days ago
Kamin (Cellar Series), Estonia
3.7
Põhjalan kellarisarjalainen. Olut kaatuu lasiin sysimustan öljysenä ja täysin ilman vaahtoa. Tuoksussa tynnyriä, turvetta, tummaa paahdettua kahvia, tummia kuivahedelmiä, hieman savua. Tätä tosiaan kypsytelty kolmessa tynnyrissä sherry, konjakki ja islay-viski. Maussa luumua, rusinaa, espressoa, tammea, paahtomallasta, inahdus lakritsaa ja savuisuutta. Suutuntuma suht täyteläinen, mutta liukas. Alkoholi hieman polttelee suun takaosassa, mutta ei lopulta häiritsevästi. Pikkasen on sekava paletti saatu aikaan. Toivoin, että tuo islay-tynnyröinti olisi tullut selkeämmin esiin. Ei huono Porter, mutta Cellar series-olueksi pienoinen pettymys.✌️🍻

Post author: Tomppa
Tomppa
11 days ago
4.1

Post author: Jaska
Jaska
13 days ago
4.4

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Alko Puuvilla
18 days ago
Kamin (Cellar Series), Estonia
4.2
Pikimusta ja lähes vaahdoton olut. Tuoksu on rasvainen, paahteinen ja pähkinäinen. Suutuntuma on pehmeän pyöreä, öljymäinen ja hieman hapokas. Maussa päällimmäisenä vahva paahde. Nokea, tuhkaa ja tervaa. Hentoa savuisuutta, turpeisuutta ja siirappisuutta. Pihkaisuutta, puumaisuutta ja ehkä kevyesti vaniljaa. Hyvin mietoa kirsikkaisuutta, viskimäisyyttä ja pientä alkoholimaista terävyyttä. . Öljymäisellä viskositeetilla ja laajalla makupaletilla varustettu todella tanakka ja runsaan makuinen tynnyröity imperial stout. Hieno ja tasapainoinen tuote.

Post author: Hiilis
Hiilis
@ Alko Jumbo
18 days ago
Kamin (Cellar Series), Estonia
4.0
Pikimusta olut jonka pinnassa on havaittavissa pienen pientä poreilua ja hyvin ohkainen, hieman rusehtava vaahto joka sekään ei kauan kestä. Erittäin voimakas tuoksu erottuu jopa puolen metrin päähän! Huumaavassa tuoksussa päällimmäisenä sherryn lämpöiset aromit. Pienet, pehmeät hapot. Paksuhko, öljymäinen suutuntuma. Kenellekkään ei kyllä voi jäädä epäselväksi, että tätä on kypsytelty tynnyreissä ja pitkään sekä huolella. Makupaletista löytyy niin tummaa marjaa, luumua kuin makeaa marmeladiakin. Eihän tämän kanssa voi kuin nojata taaksepäin, pistää aivot narikkaan ja vain nauttia makuelämyksestä joka saa taatusti stressaavammankin työpäivän murheet jäämään kauas taakse.

Post author: Juho K
Juho K
@ Põhjala Brewery & Tap Room
18 days ago
Kamin (Cellar Series), Estonia
3.5
26.5.2023. Hämmentävä sekamelska tynnyrikypsytyksiä. Sherry on ehkä eniten päällimmäisenä. Vaatii kyllä uudelleenmaiston joskus parin vuoden päästä.