Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cherry Liquorice Chew Bites 10.0%, CoolHead Brew, Finland
118 ratings
4.0
Cherry Liquorice Chew Bites
10.0% Sour / Wild Ale
Cherry and licorice are melting together into one of the most ridiculous beers we have brewed so far. Gear up for insane intensity. Get ready for fireworks in your mouth.

Reviews

Post author: Toni M
Toni M
9 days ago
4.2

Post author: Aleksi P
Aleksi P
10 days ago
3.9

Post author: Grey
Grey
@ Coolhead Brew Taproom
14 days ago
Cherry Liquorice Chew Bites, Finland
4.2
Coolheadin 3.kovimman ⭐️-keskiarvion omaava olut vuoroon myös itselle. OLUT: Cherry Liquorice Chew Bites PANIMO: CoolHead Brew OLUTTYYPPI: Imperial Pastry Sour MAA: Suomi VAHVUUS (ABV): 10.0% VÄRI (EBC): Syvän Karmiininpunainen (50.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Hauska. Candy kirsikkaa, kuivaa kirsikkaa, maaperää, paljon makeita elementtejä, hieman ohut tuntuinen. VAAHTO: Parin sormen mittainen, keskikuplainen. GREY’S VIEW Kirsikka & Lakritsi maustettu Imperial Pastry Sour. Katsotaan mitä se sanoo. Oookoooo. Ja se kehittyy hei lisää! Ensisiemaus on häkellyttävä. Pieni kirsikka, kirsikkajauhe, salmiakkijauhe, pieni kuivakakkuisuus ja riittoisasti kokonaisvaltaista Imperial Pastry tuntua. Huikea ensisiemaus! 🧠 Aivojen sähkökäyriä olisi hauska nähdä tämän ensisiemauksen ajalta 🧠 Mieluisan karkkijauhoisan samea ja hieman myös sitä lapsuuden karkkijauhoa (mitä niissä putkiloissa myytiin) tuosta voi myös poimia. Runko on kevyt+, melko nopea, makuvetoinen ja mainiosti nesteyttävä. Maut vetävät kokonaisuutta isosti. MUUTA MAINITTAVAA: Toki se on rakennettu esansseilla, jauheilla ja muilla ”ei niin luonnollisilla” -aromeilla, mutta ehkä tämän tarkoitus onkin vain olla ilahduttava pilkahdus lapsuuden hassutteluista. Itselle tuo on mieluisa, hauska ja iloinen olut nauttia. Annoskokona 0.33 on riittoisa. CANNED 12/2023 TASTED 5/2024

Post author: Jylpyntytär
Jylpyntytär
28 days ago
5.0

Post author: Eero J
Eero J
1 month ago
2.8

Post author: Rny
Rny
@ Alko Citymarket Järvenpää
1 month ago
Cherry Liquorice Chew Bites, Finland
4.4
Erittäin mieleenpainuva kokemus. Hapanta kirsikkaa, kevyttä lakritsia ja aavistus salmiakkijauhetta. Vahvuus on havaittavissa, mutta se ei haittaa.

Post author: zepicin
zepicin
@ Alko Otaniemi
1 month ago
Cherry Liquorice Chew Bites, Finland
4.0
Reipas vaahtoamaan. Kirsikka pääosassa, ei niin vallitsevana kuin yleensä, sopivasti lakritsia tuomaan suolaisuutta. Jälkimaku kääntyy suolaisen makeaksi. Alkoholi piilossa…ehkä makeuden vuoksi. Positiivinen yllätys kirsikkaolueksi.

Post author: NaeZae
NaeZae
@ Crafters
1 month ago
4.1

Post author: Willy
Willy
@ Havana Bar & Coffee
1 month ago
Cherry Liquorice Chew Bites, Finland
3.8
Vähän puskee prosentit läpi. Mutta hyvää on silti.

Post author: Esko N
Esko N
@ Alko Verkkokauppa
1 month ago
Cherry Liquorice Chew Bites, Finland
4.0
Sameaa ja tummanpunaista. Tuoksu on hapankirsikkainen, lakritsinen ja hieman pistävän viinainen. Maussa suuret voltit ei ihan kokonaan piiloudu, alkupuolella maistaa kohtuu pistävästi. Se onneksi jää paksun kirpeän ja hapan kirsikkaisuuden ja vahvan lakritsisuuden alle. Vahva ja maultaan pitkä kokonaisuus, melko herkkua, mutta omaan makuun olis voinut voltteja hieman himmata ja kirpeyttä vähän lisätä.