Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Morion 7.5%, Browar Gwarek, Poland
5 ratings
3.5
Morion
7.5% Oatmeal Stout
Hops: Columbus
Malts: Flaked Oat, Rye
Unfiltered

Reviews

Post author: Wesku
Wesku
@ Brewski
1 year ago
3.4
Paksuhko maku. Makea. Kahvinen.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Brewski
1 year ago
4.1
Flight 2/4 Nopeahko valkoinen vaahto, saareinen pinta, reunus 2mm. Pohjalla rubiinia, muuten musta. Tuhkaa, paahteisuutta ja kahvia tuoksussa. Voimakkaasti romminen, sacherkakkuinen maku. Omalla tavalla kuitenkin raikas. Suklaata reippaasti, jossa mandariinista sävyä. Paahteisuutta lopussa, muttei jyräävästi. Rommisuus tasoittuu loppua kohden, mutta mokkapalamainen kahvileivoksisuus nousee. Tämä on minun makuun. Hyvin vahva rommi alussa yllätti, mutta maku pyöristyy ja muuttuu hyvin tasapainoiseksi. Sopisi niin liharuualle kuin jälkiruualle. Paahteisuutta ja tuhkaa on, muttei liikaa. Todella tasapainoinen.

Post author: Tuukka
Tuukka
@ Piwne Mosty
1 year ago
Morion, Poland
3.6
Hieman paahteista mallasta. Tummasuklaata. Lakritsia. Mausteinen. Pehmeä suutuntuma. Hyvin vedettävä ja hyvän makuinen kaurastout.

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
1 year ago
Morion, Poland
3.9
Pehmeä, kuiva ja oikein maukas kaurastout. Positiivinen yllätys. Tuoksu on hyvin mieto, lähinnä hienoista paahteisuutta ja "maitomaisuutta" käy nenään. Maku on kuiva mutta täyteläinen ja kermainen, varsin miellyttävä. Runko on juuri sopivan tuhti. Jälkimaku on kuiva ja kirpeä, humalointi tuntuu yllättävän rapsakkana. Suuhun jää paahtunut ja katkera maku.

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
1 year ago
Morion, Poland
4.0
Samettinen noin 2 millin nopeasti häviävä vaahto mustassa läpinäkymättömässä, täyttävässä ja lämmittävässä oluessa. Hyvällä paahdolla, salmiakki lakritsin vivahteita maussa ja laktoosia löytyy. Humalana Columbus. Lakritsi ja paahtoa.