Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Gimme Five 9.5%, Etko Brewing, Finland
14 ratings
3.6
Gimme Five
9.5% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
5th anniversary celebratory imperial stout brewed in collaboration with Coolhead Brew. Spiced with freshly ground coffee beans, cinnamon, cacao nibs, vanilla beans & maple syrup.

Reviews

Post author: Harala
Harala
@ Skaal Turku
5 months ago
Gimme Five, Finland
4.2
Kahvi, paahteisuus ja pieni yrttisuus pääosissa. Lisämausteina on käytetty kaakaota, kanelia, vaniljaa ja vaahterasiirappia. "Annostelu" on siinä mielessä onnistunut, että mikään edellä mainituista ei hyökkää silmille. No kaakao on eniten esillä lisukkeista. Suutuntuma kuivahko ja muistuttaa mukavasti "perus" imperiaalia tiettyyn rajaan asti. P.S. Alkoi ne lisukkeetkin löytyä selvemmin loppua kohden.

Post author: Sebastian S
Sebastian S
6 months ago
3.5

Post author: Osmo S
Osmo S
8 months ago
Gimme Five, Finland
3.7
Maukas imperiaali. Tukeva, paahteinen, pehmeä.

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
8 months ago
Gimme Five, Finland
3.7
Eiliseltä. Coolheadin ja Etkon collab. Odotukset tälle oli enemmän jälkkäriosaston puolella, mutta paljastui kuivemmaksi ja perinteisemmän linjan imperial stoutiksi. Toki tässä hyvin vaniljaista makeutta mukana, runsaasti kaakaota ja aavistus kanelia, mutta muuten paahteisen maltainen ja kahvinen. Kuiva ja sellainen keskitäyteläinen. Vaikkei ollut ihan odotusten mukainen, ihan laadukas ja maistuva imppi.

Post author: Nikke
Nikke
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
8 months ago
Gimme Five, Finland
3.8
Lasiinkaatuu pikimustaa olutta ei lainkaan vaahtoa. Vain ruskea vaahto reunus Tuoksusta: Kahvia,tummaa kaakota ja pientä mausteisuutta. Tummaa mallasta,paahdetta ja vähän sellaista irs menoa ilman mineraalisuutta Mausta: Ylättävän paljon punamarjaisuutta ja jopa port/puna viinimaisia aromeja mitäs tää nyt on. Odotin kunnon pastry menoa katsotaass.. Runko kantava,kuiva edelleen sitä irs menoa ilman mineraalisuutta. Adjunkteista kahvia,tummaa kaakaota/ tummaa suklaata ja pieni mausteisuus mutta ei sitä kaneliksi erottaisi. Vanilijaa lopussa tuota vaahterasiirappiaa en kyllä löydä mikä on jopa hieman outoa. Suutuntuma medium - ja runko kantaa hienosti. Vibaa/ vapaata jorinaa Yllättävän kuiva oisin odottanut makeutta mutta toisaaltaan hieno olut. Noh siinä meni stadin tuliaset kiitos vielä siskolle joka toi nuo Tästä vaan sanon että heavenhill tynnyri kehiin ja menoksi!

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
9 months ago
Gimme Five, Finland
3.8
Voitin Facebookista lahjakortin Etkon myymälään. Kaikkea hyvää tuli haettua. Otetaanpa tästä ensimmäinen testiin. Kahvilla, kanelilla, kaakaolla, vaniljalla ja vaahterasiirapilla maustettu imperial stout. Lasiin kaatuu mustaa ja öljymäistä olutta. Tuoksu on jotenkin erikoinen. En saa siitä irti oikeastaan yhtäkään yllä mainittua maustetta. Paksu suutuntuma. Maussa tulee vahvasti kahvi. Löytyy myös kaakaota ja hieman vaniljaa. Kanelia en löydä, enkä sitä vaahterasiirappia, mitä odotin oikeastaan eniten. Toivoin tämän olevan hieman pastry stout tyylinen, mutta ei tämä oikein sellaiseksi taivu. Ei silti huono imppi, jos ei mikään helmikään.

Post author: MAsi
MAsi
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
11 months ago
Gimme Five, Finland
4.3
Toin kesäreissulla, Saksasta kolme levyä, bulkkibisseä a' n.8€ lava. Pakko saada, jotain maukkaampaa, joten Etkon tabroomista herkkuja mukaan. Tämän tuoksu oli todella jälkiruokaa, suklaa+kahvi👍, makuakin oli mun makuun, eikä alko lyönny läpi, nam😋. Yx tölkki kerrallaan kyllä riittää.

Post author: Juho K
Juho K
@ Jokimaan erätupa
1 year ago
Gimme Five, Finland
3.7
Vähän jää tylsäksi makumaailma, toisaalta todella tasapainoinen ilman laktoosia tai kypsytystä.

Post author: Pippuri
Pippuri
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
1 year ago
Gimme Five, Finland
3.9

Post author: vautere
vautere
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
1 year ago
Gimme Five, Finland
3.5
Etkolta imppi stouttia, mielenkiintoista. Normaalisti tottunut nauttimaan Etkon herkku soureja. Ihan kelpo imppi, vaniljaa, paahteisuutta. Tuoreen makuinen, ehkä kypsytys toisi moniulotteisuutta.