Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Atelier 34 4.8%, Kakola Brewing Company, Finland
50 ratings
3.1
Atelier 34
4.8% Pilsner
Atelier 34 raikas, saksalainen pils, jonka rapsakkuus hakee vertaistaan. Aromikkaat, mausteiset ja sitruksiset humalat luovat valssin, joka tanssii janoisiin hetkiin mukaan.
Hops: Saphir, Tettnanger

Reviews

Post author: VeeJii
VeeJii
@ K-Citymarket Pirkkala
7 months ago
3.1
Ihan sellainen raikas, tyylilleen uskollinen olut, mutta silti jotenkin kevyt.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ K-Citymarket Länsikeskus, Turku
7 months ago
Atelier 34, Finland
3.3
Sauna juomaksi. Yrttisen sitruunainen jossa vähäistä makean tunnetta sekä maltaisuutta löytyy tuoksusta. Mausteinen kivan miedon makean hedelmäinen aromi mukavalla hapokkuudella on maku tuomio. Oluessa on mukavaa makeutta ja samalla sitrusta jonka hapan elementti ei kuitenkaan pääse hallitsemaan. PE 13.11.23

Post author: Aleksi P
Aleksi P
7 months ago
2.8

Post author: vautere
vautere
@ Putte's
8 months ago
Atelier 34, Finland
3.5
Suodattamaton pils. Kiva hedelmäisyys, mutta ei tämä kyllä minusta saksalaistyylinen ole vaikka mainostetaan. Puuttuu se kuivahko loppupurema. Pehmeä ja hyvä tasapaino.

Post author: Mahti-Jortikka
Mahti-Jortikka
@ K-Supermarket Hämeenkyrö
8 months ago
3.6
Heti ensipuraisu on yllättävän rapsakka ja roteva, jotenkin ruohoinen. Sitrusta löytyy myös todella vahvasti makumaailmasta Tässä on yllättävän paljon runkoa ja makua. Pisteet ehdottomasti tästä positiivisesta yllätyksestä. Heittämällä keskivertaista lajitoveriaan parempi, vaikka vähän lisääkin maulta kaipaisi. Yllättävää myös, että tettnanger kerrankin toimii jossain. Toistaiseksi kaikki missä se on mainittu ovat tainneet olla heikkoja tekeleitä.

Post author: Jani Elmeri
Jani Elmeri
9 months ago
2.9

Post author: Jonas
Jonas
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
10 months ago
Atelier 34, Finland
3.3
Hyvä pils! Sopivasti makua, hieman kitkeryyttäkin. Yllätti oikein positiivisesti - vaikka kaipa jotakin laatua saa kelvollisen viinin litrahinnalla odottaakin.

Post author: Kikkoman2018
Kikkoman2018
10 months ago
3.0
Samanlainen kuin gluteeniton yrittäjäpils

Post author: Wayne Johnson
Wayne Johnson
11 months ago
Atelier 34, Finland
1.5
Ainekset olisi kevyeeseen ja raikkaaseen juomaan, mutta karvaus pilaa kaiken. Välillä ok mutta pääosin jää saippuan nuolemisen fiilis.

Post author: Thyy
Thyy
@ K-Citymarket Länsikeskus, Turku
1 year ago
Atelier 34, Finland
3.2
Olut on väriltään samea, oljenkeltainen ja erittäin vaahtoisa olut Tuoksu rapsakka, viljainen, maltainen, sitruksinen Maku on aromikas, sitruksinen. Kyllä tämä perus pilssin voittanee ja erottuu sopivasti massasta. Parasta ennen 13.11.2023