Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Saboatage Vol. 3 5.0%, Paloaseman Panimo, Finland
8 ratings
3.2
Saboatage Vol. 3
5.0% Pale Ale - International
"IT TAKES TWO TO COLLABO" Pekkale Brewing X Paloaseman panimo SABOATAGE VOL. 3 Beastie Boysin legendaarisen Sabotage -musiikkivideon innoittamana ovat Paloaseman Panimon hämyt ja Pekkale Brewingin viekkaat vierteennielijät saaneet aikaan jotain niin kovin kauraista.
Hops: El Dorado, Mosaic, Simcoe

Reviews

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
2 months ago
Saboatage Vol. 3, Finland
3.3
Kevyen vihertävän ja rusehtavan keltaista ja sameaa. Hyvin runsas ja isokuplainen vaahto. Tuoksu makeahkon ja melko tunkkaisen trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa), kirpakan ja kitkerähkön greippinen, vihreän ruohoinen ja kuminen. Aika painaa tätä yksilöä... Maku makeahkon trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa), kitkerähkön greippinen, vihreän lehtinen, tunkkaisen kuminen, pehmeähkön vaalean maltainen sekä selkeän humalaisen katkera. Ihan hyvät ja tasapainoiset, mutta melko tunkkaiset ja ajan latistamat maut (BB 10/2023). Suutuntuma on keskitäyteläinen ja runsaan hiilihappoinen. Ihan juotava, mutta nyt jo aika pahasti ajan runtelema olut. Tämä tietenkin vain juojan vika.

Post author: Kaljagramm1
Kaljagramm1
5 months ago
3.6
Kyllä vaan toimii. Hedelmäinen maku ja sopivan tuhti suutuntuma.

Post author: Tommi M
Tommi M
@ Sale Hiidensalmi
9 months ago
Saboatage Vol. 3, Finland
2.7
Kevyet mullat alueensa ylivoimaisesti parhaalle panimolle. Parhaat lähtevät ensimmäisinä, eikä tämä ole ainoa mainio panimo jolla lappu on lyöty luukulle. Maultaan tämä on perinteinen kaurainen pale ale. Ei mitään panimon terävintä kärkeä.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Paloaseman Panimo, Espoo
10 months ago
Saboatage Vol. 3, Finland
3.5
Loma ja Jussia alkakoon sekä juuri mökille saavuttu. Hedelmäinen ja tuoreen ruohoinen on tuoksu. Ensipuraisu on tropiikin hedelmäinen jossa mukana hivenen hapanta greippiä. Suullisen edetessä hieman hapan greippi kasvaa sekä tuore ruohon maku. Loppumakuna keveän hapan greippi ruoholla. Hedelmällisyys on nytten pois. Yllättävän hyvä ja maistuu tuoreelta vaikka onkin vanha. BBE 10.10.23

Post author: Toni H
Toni H
11 months ago
2.9

Post author: Thyy
Thyy
@ Paloaseman Panimo, Espoo
1 year ago
Saboatage Vol. 3, Finland
3.2
Olut on väriltään oljenkeltainen, samea ja vaahtoa kertyi reilu kolme sormellista kun oluen kaatoi lasiin. Tuoksu on sitrushedelmäinen Maku on sitruksinen, sekä yrttinen. Jälkimaussa greippiä katkeron kera. Kivan raikas ja katkeroinen Pale Ale

Post author: Stuba
Stuba
1 year ago
3.1

Post author: SOS Kavu
SOS Kavu
@ One Pint Pub
1 year ago
3.5