Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
2021 Vuosiolut 8.5%, Haapala Brewing, Finland
12 notes
2.7
2021 Vuosiolut
8.5% Imperial Brown Ale
Non filtrée
Vieillie en fût

Avis

Post author: ASOS
ASOS
12 days ago
2021 Vuosiolut, Finland
2.5
Punertavan ruskea, josta hiilihappoisuus puuttuu täysin. Ei vaahtoa lainkaan. Maku hapan ja hieman kirsikkainen. Kevyen viinin tuntuinen. Todellinen erikoisuus.

Post author: Jesse A
Jesse A
2 months ago
2.5
Kainuun ainoan panimon, Haapalan, 2021 vuosiolut. Erikoinen tapaus, ensireaktio oli 0/5 tähteä, mutta kun makuun hetken totutteli, ei se nyt aivan karmeaa ollut. Kellarimainen ja maanläheinen maku. Hapot puuttuu täysin, se tekee oluesta vähän viinimäisen. Keskitäyteläinen suutuntuma. Kypsä, marjaisa, aavistuksen hapan. Hiivainen ja käynyt jälkimaku.

Post author: Heluna
Heluna
2 months ago
2021 Vuosiolut, Finland
1.5

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Haapala Brewery
2 months ago
2021 Vuosiolut, Finland
1.0
Nyt on sen verran erikoinen sekoelma että....ei oo mun juttu, kiltisti ilmaistuna.

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Haapala Brewery
3 months ago
2.0
Ei tää nyt mikään erikoinen ollut. Jäi vain hapan maku suuhun.

Post author: Svimbanen
Svimbanen
@ Haapala Brewery
3 months ago
2021 Vuosiolut, Finland
2.0
Parasta ennen 13.10.2023. Kokonaisen euron maksoi puteli.

Post author: Lätsä
Lätsä
@ Haapala BnB
4 months ago
4.3
Pirtsakka brown ale, kevyt savuisuus ja raikas suutuntuma 👍🏻🍺🤩

Post author: Kharpov
Kharpov
6 months ago
3.3

Post author: Esko N
Esko N
@ Haapala BnB
7 months ago
2021 Vuosiolut, Finland
4.0
Juhlan paikka, maistelu 2700 ja kesälomaki loppu. Mennään siis Haapalan vuosi oluella 2021, pullon numero 490. Saisoniksi näköjään PPssä määritelty mutta pullon kyljessä lukee imperial brown ale. Kun pullosta saa pitkän korkin irti, kaatuu lasiin liki hapotonta punaruskeaa nestettä. Väri viittaa tervaan. Tuoksu on myös tervainen mutta löytyy mukavasti myös savua, puuta ja marjaisuutta. Maku on aluksi marjaisan kirpsakka, happamahko ja hieman makea. Jälkipuolella makuun tulee reilua tervaisuutta, savua ja lämmintä puuta. Yhdistelmä on kiehtova mutta varmasti mielipiteitä jakava. Itselleni kyllä maistuu vallan mukavasti, eritysesti se hauska kirpeys joka jää taustalle melko pitkäkestoisesti, on kiehtova pikantti lisä. Suuret voltit tuntuu kyllä mutta ei juurikaan maistu. Oikein mainio vuosituotos mutta voi vaatia totuttelua.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Haapala BnB
10 months ago
2021 Vuosiolut, Finland
3.4
Hieman sahtimaisen ja kotikaljamaisen ruskea olut ilman vaahtoa. Tuoksuu hieman happamalle ja kellarille. Alkumaku on hieman hapan ja myös sahtimainen, mutta kevyt. Kevyestä rungosta huolimatta prosentit ei maistu läpi. Jälkimaussa on jotain, joka jää maistumaan kitalakeen, sellaista tynnyrisyyttä. Ihan ok kokonaisuus, vaikka mausta on vähän hankala saada otetta. Mieto happamuus on hyvä ja kyllä tästä tietynlainen maatilamaisuus tulee läpi, eli mielikuvan antaa ainakin oikeaan suuntaan.