Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Immersion 2022 13.0%, Pinta Barrel Brewing, Poland
4 arviota
Immersion 2022
13.0% Imperial Flavoured Porter / Imperial Pastry Porter

Arviot

Post author: Wotanik
Wotanik
15 days ago
4.3

Post author: Sir L
Sir L
@ Funky Shop
4 months ago
4.1
Meinaa flunssaa pukata, mutta alkoholihan on tunnetusti käypä desinfiointiaine sisäiseen käyttöön. Tuoksussa on sen verran reippaasti savua, että alta erottuu ainoastaan kevyesti bourbonia ja kanelia. Paksua tököttiä. Savuinen ensipuraisu. Pitää aika kauan lämmitellä lasissa, että saa muutakin irti. Pikkuhiljaa alkaa erottua tummaa hedelmää ja yllättävän reilusti suklaata. Bourbon ja kaneli pääsevät lopussa hieman esille. Ensimmäisen hörpyn perusteella meinasi olla kaamea pettymys, mutta lämmettyä varsin mielenkiintoinen ja onnistunut.

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
10 months ago
Immersion 2022, Poland
4.2
Maku pehmeä suklainen, öljyinen, vaniljainen, luumuinen, savuinen, bourbonia, hiukan kanelin mausteisuutta ja kahvia. Miellyttävä olut.

Post author: Harala
Harala
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
Immersion 2022, Poland
4.8
Tuoksusta löytyy kaikki luvattu, Bourbon tynnyri, savu, vanilja, lähes mädäntyneet tummat hedelmät ja kaneli. Maku on edellä mainitun oloinen ja tietenkin makea. Suutuntuma siirappinen ja täyteläinen. Tuli taannoin kehuskeltua Shadow Games sarjaa ja joutuu lisäämään, että Pinta Barrel panee/kypsyttää jopa paremmin(siis minun makuuni). 👍