Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Growing Up Absurd 8.0%, Root + Branch Brewing, United States
7 ratings
3.7
Growing Up Absurd
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Growing Up Absurd: Problems of Youth in the Organized Society, Paul Goodman (1956). Growing Up Absurd is our Multi-oat/wheat Double IPA that is brewed with a unique blend of American hops.
IBU: 35

Reviews

Post author: Patavaltti
Patavaltti
1 month ago
4.0

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
3 months ago
Growing Up Absurd, United States
4.0
Quality dipa but not that tropical. I don't like that much that grass and grapefruit that Galaxy brings. Other wise quality beer. _____________________ Aikalailla panimon muiden oluiden linjaa noudattaa. Aina näissä toivoisi että mentäisi sinne trooppisen mehuiseen päätyyn, mutta tässä enemmänkin ruohoisuus ja greippi johtavat palettia. En tiedä mielestäni tässä ei ole Sabroa, Talusta tai muita tuollaisia humalia. Galaxya taas aikalailla.

Post author: Joakim P
Joakim P
3 months ago
4.4

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Drikbeer
3 months ago
Growing Up Absurd, United States
3.9
Tässä ikävä kyllä maistuu Talus/Sabro. Onneksi ei liikaa. Mun mielestä ei riitä että panimo kertoo vain ”Unique blend of American Hops”. 😔

Post author: JSJ
JSJ
@ Drikbeer
4 months ago
Growing Up Absurd, United States
4.4

Post author: Niko O
Niko O
@ Drikbeer
4 months ago
Growing Up Absurd, United States
4.2
Täysin samean keltainen olut, joka lasiin kaadettaessa tuottaa noin puolen sormen paksuisen valkean vaahtokerroksen. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, mangoinen, persikkainen, sitruksinen, appelsiininen, vehnäinen, hieman humalainen ja aavistuksen mansikkainen. Runko on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja makean katkeroinen. Maussa on tuoksun mukaan runsaasti trooppisia hedelmiä, mangoa, persikkaa, sitrusta, greippiä, appelsiinia, hieman humalaa, havuja, ruohoa ja aavistus maniskkaa. Humalista ei ole tietoakaan, mutta ainakin itselleni tullut mansikkaisuus voisi viitata vähintäänkin stratan käyttöön. Joka tapauksessa kyseessä on aikas herkullinen ja samalla yllättävän raikas kokonaisuus, yllättävänkin rapsakalla katkeroinnilla.

Post author: Grey
Grey
@ Root + Branch Brewing
4 months ago
Growing Up Absurd, United States
4.0
OLUT: Growing Up Absurd PANIMO: Root + Branch Brewing OLUTTYYPPI: NEDIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8.0% VÄRI (EBC): - (-) KATKEROT (EBU/IBU): 35.0 TUOKSU: - VAAHTO: - GREY’S VIEW Ei humalointitietoa saatavilla. Arvio jää seuraavaan kertaan ✌🏼 MUUTA MAINITTAVAA: - CANNED 9/9/2022 TASTED 8/10/2022