Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Over Ripe 7.0%, Great Notion Brewing, United States
5 ratings
3.7
Over Ripe
7.0% India Pale Ale

Reviews

Post author: howie s
howie s
1 year ago
3.7

Post author: RMS
RMS
1 year ago
4.5

Post author: Riku K
Riku K
@ Baobab
2 years ago
Over Ripe, United States
4.7
Hyvä pysyvä vaahto. Väri on tyylikäs, harmaan keltainen ja paksu. On tyylikäs. Hitto mikä tuoksu. Ehkä paras mitä vastaan tullut. Hitosti ananasta, guavaa, sitrusta, melonia paljon, päärynää. Maku vastaa hyvin tuoksua mutta maut vieläkin voimakkaammat. Nyt on kova oikeasti. Hunajamelonia helvetin paljon, guavaa, ananasta rutkasti. Nyt on makua. Silti mukavan juotava eikä liian makea. Mutta saakelin paljon hedelmää. Paksu intensiivinen runko. Todella tasapainoinen, erittäin raikas. Hieno katkeruus. Tässä on kaikki osa-alueet kunnossa. En oo ennen näin hyvää olutta maistanut. Nyt on kova. Vaniljaa. Saakeli mikä mehu. Huh.

Post author: Henri R
Henri R
2 years ago
Over Ripe, United States
4.1
Tuoksussa trooppista mangoa ja sitrusta. Maultaan oikein makea ja pehmeä hedelmä mehu, josta löytyy selkeänä mangon ja kookoksen vivahteita.

Post author: Jones
Jones
@ Pien Webshop
2 years ago
Over Ripe, United States
4.8
Huh mikä mehu. Alkuperäiseen Ripeen lisätty humalaa Mosaicin, Motuekan ja Azaccan muodossa. Joukkoon heitetty vielä hedelmää makua tuomaan. Eksoottista mangostania, sitruunan kuorta, kookosta ja ananasta. Makeahkoa banaania, persikkaa ja hurjasti sitrusta. Trooppista nautintoa!