Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
10 Years of Tradition 5.1%, Rodinný Pivovar Zichovec, Czech Republic
8 ratings
3.3
10 Years of Tradition
5.1% Czech Pilsner / Svetlý
When we decided what beers to brew for our 10th anniversary, we could not forget about one particular group of our fans. With this beer we celebrate with all of you who seek us out for our lagers, be it Krahulíks or many of the other specials we make. It offers a full complex body with pleasant but pronounced hopping with Czech varieties Sládek, Saaz and Harmonie.
Hops: Saaz, Sladek

Reviews

Post author: Onodrim
Onodrim
7 months ago
3.2

Post author: Think
Think
@ Pien Shop & Bar
9 months ago
2.7
Tietämättä tarkemmin mitä tuli juotua niin veikkaisin hyvää, tsekkiläistä lageria. Ryhdikäs maku ja jonkun verran humalaa seassa.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
1 year ago
10 Years of Tradition, Czech Republic
3.4
Isosta lekasta juhlaolutta. Hieno, paksu ja pysyvä vaahto on tottakai tarjolla niin kuin tyyliin sopii. Väri on melkein kirkas. Pientä partilkelia on joukossa mukana. Kullan keltainen. Tuoksussa puhdas viljaisuus, jalohumalaa, maltaisuutta on. Ruohoisuutta ja pieni aprikoosimaisuus. En tiedä onko se tuo Saaz mistä se vähän tulee. Enteilee miellyttävää pilsiä. Maku on aavistuksen makea. Rungossa ihan tavaraa. Jalohumalaa on, viljaisuutta on ja ruohoisuutta. Mallasta myös yllättävän paljon. Maut ei ole niin puhtaita mitä on parhaissa Pilseissä. Humalointi on kyllä mukavan rapsakka. Toivoisin silti puhtaampia makua. Aika sellainen keskinkertainen Pils mun mielestä. Ei missään nimessä ole huippu. Ehkä enemmän just humaloitu Lager. Pilsin puhtaus tästä puuttuu mikä on pilsin juttu. Ihan juo kyllä janoon. En toista kertaa ostaisi koska on parempia tarjolla. Tästä puuttuu mineraalisuus, jalohumalan puhtaus, puhdas viljaisuus. Vähän karuja makuja Pilsiin. On päässyt maistamaan niin hyviä pilsejä. Niihin verrattuna keskinkertainen. Odotin enemmän kun juhlaolut vielä kyseessä.

Post author: Cedric C
Cedric C
1 year ago
10 Years of Tradition, Czech Republic
3.5
🇨🇿🇨🇿 top ce pilsner tchèque. Un bon goût céréales, assez léger en goût mais facile à boire. Ça se boit sans soucis.

Post author: Grey
Grey
@ Pien Shop & Bar
1 year ago
10 Years of Tradition, Czech Republic
3.9
OLUT: 10 Years Of Tradition PANIMO: Rodinný pivovar Zichovec OLUTTYYPPI: Czech Pilsner MAA: Tsekki VAHVUUS (ABV): 5.1% VÄRI (EBC): Hunajankeltainen (8.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Mieto. Tasainen ja piiloisan hedelmäinen. VAAHTO: Sormen mittaan niukasti yltävä. Nopeasti kaikkoava. GREY’S VIEW Saaz & Sládek humaloitu Tsekki Pils. Ensisiemaus, jep! Makua näyttäisi olevan. Raikkaan mineraalista kivennäisyyttä, tasaisen ruohoisaa humalaa, lavean rapeaa ja nätisti esiteltyä mallaspetiä. Hennon hunajaisuuden lisäksi sitruskukkaisuutta. Miellyttävän raikas skaala. Runko jättää hieman vajaaksi. Kevyen rungon mukana kevyttä kuplaisuutta. Pohja ei jaksa tässä, harmillista. MUUTA MAINITTAVAA: Mukavan raikas ja samean rapea maultaan. Runko jättää vajaaksi. Mukava tätä on nauttia kuitenkin. CANNED 6/9/2022 TASTED 17/12/2022

Post author: LeMontee
LeMontee
2 years ago
3.2

Post author: Poulet
Poulet
2 years ago
3.1

Post author: Heinojii
Heinojii
@ Pien Shop & Bar
2 years ago
3.7