Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Surf Maps 8.6%, Azvex Brewing Company, England
17 notes
3.7
Surf Maps
8.6% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Surf Maps – 8.6% DIPA with Citra, Mosaic & Amarillo The same as it's twin brother - Jump Maps - but with 1 difference. Find out more here: https://www.azvexbrewing.com/blog/surf-maps-jump-maps/
Houblon : Amarillo, Citra, Mosaic

Avis

Post author: RMS
RMS
1 year ago
3.8

Post author: Kalmar
Kalmar
@ Kuja Beer Shop & Bar
1 year ago
Surf Maps, England
3.8
Vähiin meni ennen kuin kuva ehdittiin ottamaan. Tämä on hedelmäisen hyvää. Tasapainoinen ja hieno olut🍺

Post author: Karl G
Karl G
@ Real Ale Corner
2 years ago
Surf Maps, England
4.8
Cracking fruity IPA with a great depth and strength of flavour. The alcohol content is great and doesn’t show too much. Lovely.

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
2 years ago
Surf Maps, England
3.7
Rinnakkaismaistossa veljensä Jumpin kanssa: Kevyen rusehtavan vaaleanoranssista ja sameaa. Runsas ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen sekä kitkerän ja käyneen greippinen. Maku makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, passionhedelmää, appelsiinia), kitkerähkön ja katkeran greippinen, hieman käyneen hedelmäinen, tunkkainen ja dänkkinen, kepeän vaalean maltainen ja hieman viljainen, ruohoinen sekä kevyen humalaisen katkera. Ihan hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja pehmeähkö. Runsaan hedelmäinen ja kohtuullisen maukas, mutta lopulta valitettavan tunkkainen makumaailma. Ei niin paha kuin veljellään, mutta edelleen häiritsevä ja lähes oluen pilaava. Pienoinen pettymys tämäkin!

Post author: HarriL
HarriL
@ Hophaus Kuopio
2 years ago
Surf Maps, England
2.0
Harmi juttu, mutta tuote selkeästi hapettunut ja aromit sen myötä mitä sattuu. Tuoksu oli vielä ihan ok mutta suutuntuma aika kehno. Myös jälkikatkero todella polttava.

Post author: Jones
Jones
@ Pien Webshop
2 years ago
Surf Maps, England
4.5
Veljekset maisteltu vierekkäin. Erittäin hienot NEDIPAT kyseessä, erot näiden välillä hyvin pienet. Lähdin ehkä maistelemaan liian viileänä, huomattavissa olevat eroavaisuudet korostuivat oluiden lämmetessä oikeaan lämpötilaan. Ensipuraisu (liian) viileänä melkein jopa päinvastainen. Todella hedelmäinen, sitruksinen, maussa appelsiinin kuorta ja greippiä. Tässä väri hieman vaaleampi, maku aavistuksen raikkaampi ja katkeroisempi. Hedelmäisyys kasvaa lämmetessään, ehkä aavistuksen toveriaan parempi. Hedelmää ja makua enemmän, miellyttävä pehmeys. Eroavaisuudet todennäköisesti vain omassa päässäni, helvetin hyvä oluita molemmat. Molempia versioita jäi yhdet jääkaappiin, katsotaan muuttuuko arvio ensi kerralla.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Crafters
2 years ago
Surf Maps, England
3.8
Maukas ja helposti juotava dipa. Hyvä tuoksu ja ulkonäkö bueno.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
2 years ago
Surf Maps, England
3.8
Tämä surf maps on selkeästi tummempi ja harmaampi kuin Jump maps. Tässäkin on reilusti hedelmää ja pehmeää tropiikkia. Tässä tosin pihka puskee varsinkin pienemmillä suullisilla (?!?) esiin hyvin äkkiä ja jatkuu jälkimakuun. Joten hop oilia on irronnut selkeästi enemmän. Toisaalta yllättävää on, että tämä on täyteläisempi suuruntumaltaan. 🤨 silti tuo bitter osasto häirtsee enemmän näin rinnakkaismaistelussa. Mielenkiintoinen testi kyllä.

Post author: Henri R
Henri R
2 years ago
4.1
Tuoksu makean hedelmäinen. Maussa appelsiiniä ja sitrushedelmää. Pehmeä ja täyteläinen suutuntuma. Oikein hyvä dipa. Vielä pitää testata tästä se toinen versio.

Post author: orson
orson
@ Hoptimaal
2 years ago
Surf Maps, England
4.2
No joo te kaikki tiedätte nyt mikä tässä on ideana, jos olette lukeneet näiden oluiden arvioinnit täältä. Näissä molemmissa johtotähtenä on appelsiinin kuori. Tässä se on tosi miellyttävän pehmeänä. Alkoholi täysin piilossa. Upean pehmeä, ryhdikäs, juotava, kuiva ja mehuinen suutuntuma. Tuoksu taas tässä on hieman makea. Tämä on minulle näistä parempi ja eron näiden välillä huomaa selvästi.