Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ekpyrotic Universe 8.0%, Gamma Brewing Company, Denmark
3 notes
Ekpyrotic Universe
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Lasis
Lasis
@ Kihøskh
2 years ago
Ekpyrotic Universe, Denmark
3.9
Samea, tummankeltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu hedelmäinen. Maku sitruksinen ja hedelmäinen. Greippiä, mangoa, aprikoosia, kiwiä, karkkisuutta, maltaisuutta ja humalaa(BB1/2/23) Hyvä olut.

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Kihøskh
2 years ago
Ekpyrotic Universe, Denmark
3.2
Tölkitetty 1.8.22. Suht ok aromipaletti mutta jotain hieman epämiellyttävääkin löytyy, sellaista vihannesmaista. Onkohan se tuo El Dorado humala? Tämän takia jättää aavistuksen pettyneen fiiliksen...

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
2 years ago
Ekpyrotic Universe, Denmark
3.8
Ekan lomanjälkeisen työviikon, salitreenin ja saunan päälle pakko saada olutta. Välillä jos Gammaa. Tölkitetty 1.8. ULKOASULTAAN olut on sameaa hunajanoranssia ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on mukavan makeahkon hedelmäinen. Mangoa, persikkaa, ananasta ja ehkä vähän mandariinia tuoksussa. MAKU on pehmeän hedelmäinen. Geneerisen puoleista kivihedelmää ja trooppista hedelmää. Lisäksi pientä sitruksisuutta ja marjaisuutta. Jälkimaku humalaöljyinen ja yrttinen. Hetkinen tuleeko tästä jotenkin myös Jägermeister mieleen😅? SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja pehmeän poreileva. Hyvä, mutta kuitenkin persoonaton teos Gammalta. Ei kai yksi lempipanimoistani ala nyt lepsumaa.