Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo

Reviews

Post author: Arnaud
Arnaud
1 year ago
Lviv Tripel, Ukraine
3.7
Bonne petite triple ukrainienne 🕊🇺🇦

Post author: Elbert
Elbert
1 year ago
3.7

Post author: Martijn
Martijn
1 year ago
Lviv Tripel, Ukraine
3.9
Ukranian tripel by the fireplace

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
2 years ago
Lviv Tripel, Ukraine
3.7
Ukrainasta kajahtaa! Onkohan neljäs tämän panimon olut testissä ja tällä kertaa vähän erikoisemmin belgialaista tripeliä. Ei yhtään hassumpaa vaikka ei nyt mitään trappistin veroista olekaan. Hurjaa ajatella että kun tämä olut on pantu viime vuoden lopulla, ei tämän päivän kauheuksista ollut vielä tietoakaan. Tuoksu on tyypillinen, kukkainen, vehnäinen ja hieman hiivainen. Maku on yllättävän makea, hieman hapan ja hiilihappoinen. Jälkimaussa maistuu jonkin verran diasetyyli ja kuivatut hedelmät. Maku jää hieman lyhyeksi. Slava Ukraini!

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Piwne Mosty
2 years ago
Lviv Tripel, Ukraine
3.5
Lasiin kaatuu ukrainalainen, tripel tyylilajin edustaja. Väri tuo mieleen hieman viinin, tuoksussa myös jotain rypälemäistä, sekä hiivaisuutta. Vaahto on todella aneeminen, siis täysi vastakohta ukrainalaisten puolustustahdolle 🇺🇦 Maussa mennään makeus edellä, mukana myös erikoista marjaisuutta, joka ei juuri nyt sytytä. Yllättävän paljon löytyy myös mausteisiutta ja jotain joka tuo mieleen saison tyylin. Prosentteihin nähden alkoholi lämmittää yllättävän paljon, alkoisuus itsessään pysyy poissa. Olut pullotettu 11/21, eipä paikalliset panijat silloin arvanneet mihin myllyyn vielä heidän maansa joutuu, Ukrainalle 🍻

Post author: V1lle
V1lle
@ Piwne Mosty
2 years ago
Lviv Tripel, Ukraine
4.0
Makeaan päin oleva tripel, tykkään

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
2 years ago
Lviv Tripel, Ukraine
3.5
Kuohkea 3 sormen paksuinen vaahto kullan värisessä kuultavassa, täyttävässä ja kuivaavassa oluessa. Makeahko, kuivattuja hedelmiä mm. Luumut tulevat maussa mieleen ja taasen hiivan maku myös esillä positiivisesti sopien tuotteeseen. Päihittää useat Belgi Tripelit. Astioitu 29.11.2022 ihan ok vaik ei ihan tuoretta. Hedelmäinen, mausteinen ja yrttimäinen.