Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
DDH Belma x Nelson Session IPA 4.5%, Ārpus Brewing Co., Latvia
15 ratings
3.6
DDH Belma x Nelson Session IPA
4.5% Session IPA

Reviews

Post author: Cedric C
Cedric C
@ La Canetterie
1 year ago
DDH Belma x Nelson Session IPA, Latvia
4.0
🇱🇻🇱🇻 cette brasserie est vraiment génial. On est sur session ipa ultra ronde , pleines de saveurs houblonnées et fruitées. L'ensemble est légèrement amère, long en bouche et c'est pas mal onctueux.

Post author: Ta86
Ta86
1 year ago
DDH Belma x Nelson Session IPA, Latvia
3.8
Vuoden vimonen olut. Ihan jeppis olut🤌

Post author: Otso K
Otso K
@ K-Supermarket Rinteenkulma
1 year ago
DDH Belma x Nelson Session IPA, Latvia
4.5
Belmalla ja Nelsonilla humaloitu Session IPA Ārpusilta. Väri on kaunis, täysin samean keltainen. Vaahto laskee pitsit jättäen. PE 6/23. Tuoksu on erittäin vahvasti ananasvetoinen. Kuin nuuskisi purkitettua ananasta. Myöhemmin alta paljastuu myös kesäistä kukkaisuutta. Maku on erittäin raikas ja pirskahtelevan hedelmämehuinen. Ananas on edelleen päätähtenä, mutta mukana on myös muita trooppisia hedelmiä ja greippistä sitrushedelmäisyyttä. Aavistus kermaisuutta ja mansikkaa sivussa. Suutuntuma on volttejaan harteikkaampi, kuten Ārpusilta osasi odottaa. Taittuu loppua kohden kuivaksi, mikä naulaa kokonaisuuden maaliin. Jos on kesäkuussa tölkitetty, niin ikä ei tunnu missään. Loistava olut tähän painoluokkaan. Ei juuri heikkouksia. Ārpus alkaa olla kyllä pikkuhiljaa oma lempipanimo! 🖤

Post author: Gonza
Gonza
1 year ago
3.8

Post author: Maantiemies
Maantiemies
1 year ago
3.3

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ K-Supermarket Rinteenkulma
2 years ago
DDH Belma x Nelson Session IPA, Latvia
3.6
Arrived at the property in the wilderness. Beer of course is in order. Very good looking hazy session IPA with a generous head. This is fruity and bitter beer with some sweetness. There’s strawberry, pineapple, melon, citrus, grapefruity bite and some wine-like character in the mix. Weird beer in a good way. Have an awesome weekend cause I will.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
2 years ago
DDH Belma x Nelson Session IPA, Latvia
4.4
Oikein tyylikästä ja esimerkillistä vaahtoa. Ja pysyvää on kaupan päälle. Väri on törkeän tyylikäs. Oikein paksu väri, harmaan keltainen. Ihan kärkipäätä väri mitä vastaan tullut. Tuoksussa mansikkaa ja sitrusta oikein tuoreena ja voimakkaana. Paksu ja intensiivinen tuoksu. Keskiolut kyseessä. Huh. Trooppisten hedelmien ja punaisten marjojen sekoitus. Makeutta on tuoksun perusteella. Ananasta on. Nelson tuo pienen viinimäisyyden. Maussa on pieni makeus. Ja todella todella pehmeä maku. Ohhoh. Mansikkaa niin kuin tuoksu lupaa. Jälkimaussa melonia. Pieni sitrus, todella pienet katkerot. Silti pieni hop burni muuten jää kitalakeen pistelemään. Kalkkisuutta löytyy. Kivan paksun rungon ja maun Ârpus on kyllä loihtinut 4,5% olueen. On kyllä kova. Itseasiassa saakelin kova olut. Tässä on kaikki kunnossa. Todella tasapainoinen, pehmeä, viinimäisyyttä pikkuisen. Perhana tämä on kyllä omaan suuhun kova. Pienen makeuden ja paksuuden takia näitä ei tuoppi tolkulla kyllä pysty juomaan. Erinomainen nautinto Sessari jolla sammuu myös jano tarvittaessa. Tämä voisi olla ihan yli 6% olut maun puolesta. Ârpus harvoin pettää. Erinomainen bisse.

Post author: Mikko L
Mikko L
@ Beerselection
2 years ago
DDH Belma x Nelson Session IPA, Latvia
4.0
Herkullinen sessio

Post author: Ponttooni
Ponttooni
@ K-Citymarket Oulu Rusko
2 years ago
3.7

Post author: Txrtsx
Txrtsx
2 years ago
3.0