Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
12 Sour Apricot 5.1%, Rodinný Pivovar Zichovec, Czech Republic
4 ratings
12 Sour Apricot
5.1% Sour / Wild Ale

Reviews

Post author: JENNIXTREM
JENNIXTREM
@ Bohemian Craft Beer
9 months ago
12 Sour Apricot, Czech Republic
4.2
Sour légère à l'abricot, léger en bouche et au nez. Robe épaisse on dirait du jus d'orange. Dommage qu'on ne retrouve pas cette épaisseur en bouche.

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
1 year ago
12 Sour Apricot, Czech Republic
2.8
Hieman tylsä ja vetinen sour, odotin mehukkaampaa tuotetta. Tuoksu on perus souria, hapanta hedelmää. Maku on hapan mutta ei liiaksi, hiilihappoisuus on myös ihan sopiva. Maku on samalla vähän vaisu, hedelmää ei juuri ole. Jälkimaku on pliisu ja loppuu turhan lyhyeen.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Piwne Mosty
1 year ago
12 Sour Apricot, Czech Republic
3.3
Muun tuvan ottaessa päiväunet, itse käytän ajan hyödyllisemmin ja otan päiväoluen. Lasiin kaataessa oluesta tulee hieno hedelmäisyyden ja happamuuden tuoksahdus. Vaahto on sairaan nopea, vähän kuin porilainen liikennekulttuuri.. väri on mallia appelsiinijaffa. Ennen kuin aprikoosi valtaa makuaistin niin törmään mandariinin makuun, nämä hedelmät kera happamuuden toimivat tosi hyvin. Löytyy sieltä takaa appelsiinin vivahdetakin. Kaiken kaikkiaan tosi helppo ja kevyt olut. Jälleen olut, joka kärsii ehkä hieman nauttimisajankohdasta. Kesällä tämä toimisi paremmin. Jatkan myös tuttua valitusvirttäni: ei tätä välttämättä ihan olueksi mieltäsi. Onneksi nuoruusvuosina kaikki yli +5 % kaljat maistui suht paskalle. Tällaisilla hedelmäsoureilla olisi vielä innostunut tinttaamaan enemmän, pelottava ajatus sinänsä..

Post author: Kaltsu
Kaltsu
@ Piwne Mosty
2 years ago
12 Sour Apricot, Czech Republic
2.7