Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Raving Pils 5.0%, Fuerst Wiacek, Germany
11 notes
3.4
Raving Pils
5.0% Pilsner
A great alternative to more classic pilsners or perfect for that friend who thinks IPA’s are too fruity, you know the one.
Houblon : Citra, Mosaic

Avis

Post author: Jai
Jai
5 days ago
3.1

Post author: Juho
Juho
@ K-Market Verkahovi
12 days ago
3.0

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
17 days ago
3.5
Reilunsormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa samean oljenkeltaisen valoaläpipäästävän semiläpinäkyvän oluen yllä joka tuoksuu kepeän sitruksisen limettisen pajuisen kukkaisen lepposalta ja maistuu kepeän rapsahtavan greippisen pihkaisen pajuisen yrttisen ruohoisan maltaiselle, kolme ja puoli bojoo. PE: 13/02/2025.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
25 days ago
Raving Pils, Germany
3.9
Sakemannien tekemä Lager joka on humaloitu Mossella ja Citralla. Odotan puhtaita makuja koska onhan tämä Saksalainen. Todellakin täydellinen vaahto. Tiuhaa ja pysyvää. Väri on oljen keltainen ja utuinen. Täynnä partikkelia juoma. Tuoksussa sitrus ja Herukka pääosassa. Erittäin raikas ja kirpeä tuoksu. Ja puhdas tottakai. Maku on hyvä. On kyllä kyllä hyvä. Sitruksen kuorta paljon, kitkerää kuoren valkoista osaa. Kiva humalan puraisu. On pils tyylinen katkeruus. Puhtaan makuinen ja hento puhdas mallasrunko. On kyllä kesäjuoma vailla vertaa. Kivasti greipin kuoren valkoista kitkerää osaa. Ja hennosti tuorepuristettua greippiä. Ehkä sitä herukkaa myös löytyy. Hyvät puhtaat maut. Ja mukavan katkera. Hyvä lager kyllä. Paljon Indian pale lager meininkiä. Maistakaa. Hyvä bisse. Tällä kelpaa jano sammuttaa. Trooppista hedelmää tulee myös taustalla kun lämpiää. Parhaasta päästä pale lagereita mitä juonut. Puhtaat maut.

Post author: Saka
Saka
@ K-Citymarket Lahti Paavola
28 days ago
Raving Pils, Germany
3.9
Huippu herkullinen lager herkukka mosaic ja sitrus citra raikkaudessaan…

Post author: Naube
Naube
@ Pien Shop & Bar
1 month ago
3.5

Post author: Mika
Mika
1 month ago
3.0

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
2 months ago
3.9

Post author: Stefan M
Stefan M
2 years ago
4.0

Post author: Elma S
Elma S
@ Pien Shop & Bar
2 years ago
Raving Pils, Germany
3.2
Ah, autuutta