Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Speedway Stout Madagascar Vanilla & Ceylon Alba Cinnamon 12.0%, Alesmith Brewing Company, United States
5 ratings
3.4
Speedway Stout Madagascar Vanilla & Ceylon Alba Cinnamon
12.0% Imperial Stout
For this special edition of our Imperial Stout with coffee, we decided to offer up some comfort for the cooler winter and fall months. A generous amount of Madagascar vanilla beans along with just the right amount of Ceylon Alba cinnamon provides this beer a delicate milky sweetness, notes of cinnamon, roast, and a subtle spiciness. Cheers!

Reviews

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
11 months ago
Speedway Stout Madagascar Vanilla & Ceylon Alba Cinnamon, United States
3.6
Tuoksu ei hyvää lupaa, humalat tuntuu olevan pääosassa. Eikä nenä valehdellut, rapeat humalat peittää lähes kaiken allensa. On aivan sama käyttääkö Madagaskarin vaniljaa tai Pirkka vanilliinisokeria, jos maku on kuitenkin tarkoitus tappaa jollain muulla aineella🤬 Ceylonin kaneli toisaalta tukee tätä käsittämätöntä humalointi, siitä pisteet panimo "mestarille". Se tästä vielä puuttuu, että Rantanen ei saa kiekkoa pysymään lavassa ja Ranska vie voiton🤬🤬🤬 Onhan tämäkin juoma kelpoinen, mutta pettymys kuitenkin. P.S. Löytyi se Madagaskar viimeisillä metreillä, olisi ilmeisesti pitänyt lämmittää pidempään.

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Kihøskh
1 year ago
Speedway Stout Madagascar Vanilla & Ceylon Alba Cinnamon, United States
4.1
Peruuntui aamun menot ,joten työviikon päätteeksi kunnon olut lasiin iltapalan painikkeeksi. Kanelia ja vaniljaa mausteina klassikossa, kylmiin syksy- ja talvikuukausiin sopivaksi kuvataan etiketissä. Tuoksussa on makean suklaista maltaisuutta , kahvista paahdetta ja kanelia löytyy myös. Maku kääntyy nopeasti makeasta suklaisuudesta katkeraan kahviin. Jälkimakua kohti mausteisuus,josta kanelia löytyy varsinkin ja kevyesti kuivaavaa katkeroa. Kanelin ja vaniljan aromit jäävät hörpyn jälkeen pitkäksi aikaa suuhun pyörimään. Suutuntumaltaan olut on nopean öljyinen ja lämmittää jälkimaussa volteillaan,ei toki alkoholille maistu. Laadukas olut ja helpohko juotava näillä volteilla, vähän tuo mausteisuus on liian hallitseva omaan makuun. Kolmas erilainen versio tästä oluesta, voi hommata lisää joskus taas 👌👍

Post author: Pauli H
Pauli H
@ Drikbeer
2 years ago
3.0
Vahvasti mennään espresso edellä. Hitunen makeaa vaniljaa, mutta jyräytyy taustalle. Muutenkin ei tämä oikein kunnolla lähde. Jotenkin vähän tympeä maku.