Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Lagerica 5.5%, Pulfer Brewery, Croatia
23 Bewertungen
3.4
Lagerica
5.5% Dortmunder / Helles
To brew proper good lager takes years of experience, lot of knowledge and passion for perfection. It took us some time to achieve all those things but we made it! Lagerica is finally here for you guys. Tradicional german hops gave true german character to this munich helles lager. Easygoing, smooth and delicious. Enjoy!
IBU: 17

Bewertungen

Post author: MKT
MKT
1 month ago
Lagerica, Croatia
3.6
Todella mielenkiintoinen, kirpsakka ja mauaks

Post author: WheatLover
WheatLover
@ K-Citymarket Ruoholahti
1 month ago
3.5

Post author: Pertti E
Pertti E
3 months ago
3.1
Ok

Post author: HKIred
HKIred
3 months ago
3.5

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
4 months ago
Lagerica, Croatia
3.4
Aamusta lähtien kun on puuhaillut ulkona pulkkamäestä lähtien, niin nyt maistuu olut ja pizza (maistuisi muutenkin, tekosyy). Tuoppiin kaatuu kroatialainen helles, oispa taas pian Kroatiassa. Jännä väri oluessa, tavallaan kirkkaan keltainen, mutta kuitenkin hieman haalean samea. Tuoksussa on nurmisuutta ja kukkaisuutta. Vaahto katoaa todella pian, se vähäinen mitä edes syntyy. Maku on makean maltainen, hieman hunajamainen, kukkaisa, hieman rapsakan humalainen, maistelun aikana hämää neilikkamainen tuulahdus jota en ihan heti hellesissä muista kokeneeni. Raikas, tasalaatuinen ja jopa kiusallisen kevyt. Testaamisen arvoinen, mutta ei mikään wow efektin aiheuttaja.

Post author: tomikk_
tomikk_
@ K-Citymarket Pirkkala
4 months ago
Lagerica, Croatia
3.9
Erittäin raikas, hivenen sitruksinen herkku.

Post author: Grey
Grey
@ Hops & Hopes
5 months ago
Lagerica, Croatia
3.6
OLUT: Lagerica PANIMO: Pulfer Brewery OLUTTYYPPI: Helles MAA: Kroatia VAHVUUS (ABV): 5.5% VÄRI (EBC): Keltainen (8.0) KATKEROT (EBU/IBU): 17.0 TUOKSU: Miellyttävän kuivaviljainen, leipäinen, sekä hetken verran diasetyyliä antava. Erittäin lupaava. VAAHTO: Äkäisen nopea, sormen mittainen. Sekakuplainen. GREY’S VIEW Saksalaisilla jalohumalilla koottu Helles. Mieluisan krutonkinen, leipäisä ja viljainen. Keskikuiva tuo on ja hieman se jalohumala tuolta yrittää näyttäytyä. Mineraalisen, ruohoisen viljainen ja aivan hennon voimainen se on. Mukavan juokseva runko on helppoa juotavaa, pienellä ja eloisalla kuplalla kokonaisuutta tukien. MUUTA MAINITTAVAA: Mieluisa kuitenkin, vaikka ei ihan niin Tsekki pils ollutkaan, kun mitä salaa toivoin. Yllättävän kova itselle.

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Hoptimaal
5 months ago
Lagerica, Croatia
3.3

Post author: VeeJii
VeeJii
@ K-Citymarket Pirkkala
6 months ago
3.5
Tainnut aiemminkin mainita, mutta sanotaan taas.. Pidän Kroatiasta maana, eikä olut tee poikkeusta. Jos nyt jotain pitää napista, niin hellesin suhteen puhdas maku ei ihan toteudu. Jotain kukkaista hedelmäisyyttä löytyy, mikä ei tavallaan tuotetta pahenna, mutta hieman ajaa lokerosta ulos.

Post author: Timå
Timå
@ Juova Hanahuone
6 months ago
3.6