Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Chmielokrata HBC 630 6.1%, Piwne Podziemie, Poland
7 ratings
3.3
Chmielokrata HBC 630
6.1% New England IPA / Hazy IPA

Reviews

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Piwne Mosty
2 months ago
Chmielokrata HBC 630, Poland
2.6
Sameahkon keltainen, hedelmäisen tuoksuinen juoma kaatuu lasiin. Ohut millinen ujo kerros vaahtoa, joka häviää samantien. Nyt ollaan kyllä hyvin kevyiden makujen ja hyvin ohuen rungon äärellä. Siis tämä kalja huutaa selkärankaa ja ryhtiä. Leimaakin sellainen 5kk jäljellä, joten ei kai nyt ikäkään voi vielä painaa? Maussa tosi hentoa katkeroa, nopeasti katoavaa sitrusta ja kookosta. Jännästä makean vivahteesta tulee mieleen laktoosi. Kalibroin tämän jälkeen makuaistini nelos karhulla, tuntuu että tässä oluessa ei oikein ole makua ollenkaan.

Post author: Arnaud
Arnaud
@ ABinBrew
4 months ago
Chmielokrata HBC 630, Poland
3.8
Elle me goûte bien celle-là , passe tous seul .

Post author: Pete_78
Pete_78
@ Oma löhö tuoli
5 months ago
Chmielokrata HBC 630, Poland
3.6
Ensituntuma on et onpa paksuhkoa juotavaa.. sitruksinen makumaailma ja lievät katkerot maistuvat hyvälle 👍 vaan turhan pian maut kaikkoavat ja köykäinen fiilis jää.

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
6 months ago
Chmielokrata HBC 630, Poland
3.5
Samea, keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu hedelmäinen. Maku kuiva, hapan greippinen, persikkainen, mansikkainen, banaaninen ja hiukan laktoosinen(BB15/3/23) Hyvä olut.

Post author: Jorgeboy
Jorgeboy
7 months ago
3.7

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
7 months ago
Chmielokrata HBC 630, Poland
3.5
Kuohkea 2 sormen paksuinen vaahto keltaisessa sameassa, virkistävässä ja kuivaavassa oluessa. Astioitu 06.02.2022. Troopiset hedelmät, sitrus hedelmiä vain niukalti maussa, oudon marjaisa ja suolainen sivumaku vadelman, kirsikan, suolan sekoitus ? Hedelmäinen, humalamainen ja marjamainen.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
@ Piwne Mosty
7 months ago
Chmielokrata HBC 630, Poland
3.9
Uusi olut Pintissä! Ilmeisesti kolmen kuukauden ikäinen samea olut lasissa. Matalakatkeroinen, makea ja pehmeän makuinen. Ananasta ja kookosta ainakin, Sabron sukuinen on selvästikin HBC 630. Todella suussa sulavaa ja kohtuu helppoa juotavaa. Hyvää juhannusta kaikille!