Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Thing 8.0%, BrewHeart, Germany
8 ratings
3.6
The Thing
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Another international collab we are very proud of. We have been teaming up with the fine people of KRECHER up in Norway to bring you this hazy Nelson bomb. Our signature malt bill to give it a pillowy and soft mouthfeel is loaded with fresh Nelson, Mosaic, and Simcoe hops. White grapes, red berries and a slight touch of citrus.

Reviews

Post author: Lasis
Lasis
@ Kihøskh
2 months ago
The Thing, Germany
3.8
Samea, keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu rypäleinen ja mausteinen. Maku pehmeä hedelmäinen, raikas sitruksinen, rypälettä, kukkaisuutta ja humalaa(BB4/5/23) Hyvä olut.

Post author: Christoph_13
Christoph_13
5 months ago
3.7

Post author: Maistelija97
Maistelija97
@ Craft Beer Helsinki 2022
5 months ago
3.8

Post author: Max
Max
5 months ago
The Thing, Germany
4.5
Schön fett und hopfig-frisch. Geiles Zeug!

Post author: Masa's beer
Masa's beer
@ Hoptimaal
5 months ago
The Thing, Germany
4.0
Partsin lämpömittari näyttää 30c ilta🌞paistaa ja jääkaapista löyty ❄️kylmä BrewHeart:n NEIPA.. Hyvänmakuinen humalat Cascade, NelsonSauvin, Simcoe&Mosaic

Post author: Joakim P
Joakim P
5 months ago
4.2

Post author: muikku3
muikku3
@ Pukaron Paroni
6 months ago
The Thing, Germany
4.0
Greippisyyttä sitruksisemman rypäleisyyden kera tarjoillaan sopivassa balansissa.Mangoisempi hiukan makeampikin napautus viuhahtaa mestoilla,Kuivemman mutta silti pehmeän humaloinnin kanssa 🍻✌️.

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Kihøskh
6 months ago
The Thing, Germany
The Thing. Ainakin elokuvana itelle yksi friikeimmistä leffoista. Cascade, Nelson Sauvin, Mosaic ja Simcoe. Ja ihan vain nimen takia ostin. Hmm, ja tämähän ei ole siinä kunnossa kuin pitäisi. Kypsää hedelmäsalaattia ja makeaa hemmetin ylikypsää hedelmäisyyttä. Jaa taas hmm, ei ole liian vanha, ei ole hapettunut, joten mitä sitten? Sen vaan tiedän, että ei kunnossa. Ei arvosanaa, uutta samantien kehiin. Parasta ennen 5/23 Edit: kyllähän tuo vähän harmaantuneelle näyttää. Eli hapettunut.