Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cadaver 12.0%, Panimoyhtiö Tuju, Finland
58 ratings
3.8
Cadaver
12.0% Imperial / Double Milk Stout
Black Barrel Series: Cadaver 12,0% | Imperial oatmeal milk stout Tämän naudan laidunajat ovat olleet ohi jo aikaa sitten, mutta silti se on elinvoimaisempi kuin koskaan! Cadaver on pitkäkestoisen tynnyröinnin tulos ja prosenteiltaan varsin raju. Prosentteja ei tarvitse jäädä märehtimään, sillä Cadaver on kokemuksena kaiken kaikkiaan hemmotteleva.
Barrel aged

Reviews

Post author: Nikke
Nikke
3 days ago
Cadaver, Finland
4.3
Lasiinkaatuu yönmustaa olutta kevyellä ruskealla vaahtohunnulla. Tuoksusta: Tummaakaakaota,raakasuklaisuutta, paahdettua mallasta,mineraalisuutta sekä punaistamarjaisuutta/varpuisuutta. Toffeeta,vanilijaa sekä likööri karkkisuutta. Kypsytys tuo bournonia,vanilijaa,liköörisyyttä ja hieman mausteisuutta Maunpuolelta: Vanilijaa,tummaasuklaata,vahvaa espressoa sekä vanilija fudgea Pehmeää,paahdettua sekä raakaa maltaisuutta. Mineraalisuutta kalliosta sekä pientä metsänpohjaisuutta. Kypsytys tuo bourbonia,kuivaa tammisuutta,alkoholin lämpöä sekä mausteisuutta. Suutuntuma/runko: Arvokas,tasapainoinen,täyteläinen sekä monipuolinen. Medium + Yleistäjorinaa/viba: Upean laadukas sekä tasapainoinen stout kyseessä. Tuoko tuo kaura sitä syvyyttä? Mukavasti tujun normia old school stout menoa mutta myös hieman makeampaa jopa kevyttä pastry menoa. Tynnyröinti juuri sopiva tähän

Post author: Hege
Hege
@ Panimoyhtiö Tuju Myymälä
4 days ago
Cadaver, Finland
3.7
Ihan nätti musta olut. Teki parisormisen vaahdon, joka kuitenkin katosi melko nopeasti jälkiä jättämättä. Kovin on tynnyrisen suklainen tuoksu. Suutuntuma täyteläinen sekä suussa kevyesti poreilevan hiilihappoinen. Maistuu tammisen tynnyriseltä, suklaiselta, paahteiselta ja kevyen bourboniselta. Pehmeää on ja kohtalaisen makeaa. Ei ehkä aivan omaa lempparia, mutta kuitenkin laadukkaasti tehtyä olutta.

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
6 days ago
Cadaver, Finland
4.5
Tasting 5/5 😍😍😍😍😲

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Hophaus Kuopio
6 days ago
Cadaver, Finland
4.0
Tujun maistelun viiminen. Imelä tuoksu, joka ei onneksi kanna yhtä vahvana makuun. Vahvan suklainen, miedosti kahvinen ja pehmeästi viskinen. Jälkimaussa lisäksi pienesti paahteisuutta. Hieman imelä omaan makuun, mutta silti todella toimiva kokonaisuus.

Post author: Markku B
Markku B
@ Tuju Taproom
8 days ago
4.5

Post author: Tomi T 22
Tomi T 22
@ Tuju Taproom
11 days ago
3.0
Hyvää mämmiä

Post author: Antti P
Antti P
19 days ago
4.5

Post author: Mustaoinas
Mustaoinas
9 months ago
4.0

Post author: Mjuzique
Mjuzique
11 months ago
3.5
Pähkinäinen, suklainen

Post author: Grey
Grey
@ Olutravintola Pikkulintu Kontula
1 year ago
4.2
Erinomainen. Upean punaviinimäinen, rakean puhtaan mineraalisen puhdas.