Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dog E 16.1%, BrewDog, Scotland
9 ratings
3.8
Dog E
16.1% Imperial Stout

Reviews

Post author: muikku3
muikku3
@ BrewDog Aberdeen
3 years ago
Dog E, Scotland
3.9
Vkl varten on hyvä laittaa koneet käyntiin🤪🍻.Tällä BrewDogin 9 vuotis oluella mikä on ilmeisesti 6.4.2016 pullotettu. Tuoksussa sellaista jonkun asteista voimallisuutta,vaikkei yhtään hyökkäävän oloinen enään olekkaan.Tummaa suklaata kahvisella ulostulolla,mihin vielä vähän salmiakkista ja maltaisempaakin tatsia saan irti. Suutuntuma on hyvin levänneen oloinen.Kevyt mutta pienen määrän öljyisyyttä ja raakalaisuutta sisällä pitävä. Enpäs olisi tuoksun perusteella uskonut,täällähän on Chiliä vaikka muille jakaakkin vielä jäljellä 😜.Mukavan pienen Chilin ja Alc 16.1% lämmittelyn jälkeen jouttuu hieman tunnustella saadakseen esiin muitakin makuja😅. Suklaata ja makeampaa tätä kivasti tasoittavaa maltaisuutta.Myöskin kevyt paahteisempi kahvisuus on tummemmalla suklaan luvalla paikalla tanssahtelemassa. Chilisyys on tässä kyllä todella hyvin ja juuri sopivan vahvasti esillä 👌.Muut maut/elementit ovat auttamatta vähän itseensä ottaneet enemmän matkan varrella.Villi veikkaus että ehkäpä vuosi Max kaksi takaperin olisi ollut se "otollisin" hetki ehkäpä tällekkin DOG:ille 😎🍻

Post author: Winzard
Winzard
@ BrewDog Brussels
5 years ago
Dog E, Scotland
4.2
Paksua siirappia. Kahvia, suklaata ja tynnyriä on reilusti. Chili polttaa melko tuhdisti jälkimaussa. Alkoholi on läsnä, mutta ei häiritse.

Post author: Mikaël M
Mikaël M
6 years ago
5.0

Post author: Luis LS
Luis LS
6 years ago
Dog E, Scotland
3.8

Post author: Mikael M
Mikael M
7 years ago
4.5

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ BrewDog Helsinki
8 years ago
Dog E, Scotland
4.5
On hyvää. Naga tuntuu ja kahvi maistuu. On hienoo. On hienoo.

Post author: Puro
Puro
8 years ago
4.0
+ Hajusta löytyy kaikkia, kahvia ja paahteisuutta. Maussa öljymäistä kahvia. Kylmänä ensi puraisussa ei tulisuutta. Lämmetessä joka kulauksessa enemmän tulisuutta.

Post author: Kaji
Kaji
8 years ago
Dog E, Scotland
4.0
Tuoksussa paahdetta, suklaata, kahvia, salmiakkia ja vienosti alkoa. Maku erittäin tuhti salmiakkisen paahteinen ja kahvisen suklainen. Taustalla lämmittää hieman chili.