Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink) 15.0%, Brouwerij De Moersleutel, Netherlands
10 notes
3.8
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink)
15.0% Imperial Stout
Peanut butter & sprinkles! That's that 'Dutch kids eat for breakfast' kinda combo. It was the inspiration for this new Barcode, a fairly sweet BA with a luxurious and decadent feel and nice alcohol punch. The base beer is a combination of Can Brûlée and The Bolt & The Beast and blended on Rhum and Woodford reserve Bourbon barrels. Combined with French Whisky barrels from the Miclo Distillery. In addition we added kilos of peanuts and a lush amount of cacao nibs for that extra layer of yum.

Avis

Post author: Djey
Djey
@ Hyperboissons Mulhouse
7 months ago
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink), Netherlands
4.0
J'ai trouvé des Moersleutel près de chez moi! Alléluia! Celle ci est particulièrement bonne. Tonka et cacao justement dosés. Vraiment sympa.

Post author: Anne S
Anne S
@ Systembolaget PK-Huset
9 months ago
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink), Netherlands
4.5
Erittäin pähkinäinen maku. Hiven myös suklaata maussa. Siirappinen suu tuntuma. Sopivan makiaa.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ De BierTonne
11 months ago
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink), Netherlands
4.4
Pitkäperjantaisaunan päälle olutta. Moersleutelin Viivakoodi-sarja on yleensä aika varma valinta. ULKOASULTAAN olut mustaa ja siihen nousee beige vaahto. TUOKSU on pehmeä ja vivahteikas. Suklaata, pähkinää ja bourbonia. MAKU on aika huh huh🤤. Pehmeää, sopivan makeaa, kermatoffeeta ja kevyen rasvaista. Raaka suklaata, pähkinää, vaniljaa, bourbonia. Jälkimaussa marjaisuutta, sokeriruokoa ja pientä viinakarkkimaisuutta. Alkoholi on käsittämättömällä tavalla piilossa, kun kyse kuitenkin 15% tapauksesta. Uloshengityksessä kuitenkin nuo voltit huomaa. SUUTUNTUMA on täyteläinen, pehmeä ja huuliatahraava. Oikein hieno teos. Makua ja vahvuutta löytyy.

Post author: Jyrki V
Jyrki V
1 year ago
4.0
Tuoksussa tummaa suklaata ja kahvia Maussa makea suklainen pehmyt kahvi Oikea jälkiruoka

Post author: NaeZae
NaeZae
1 year ago
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink), Netherlands
4.2

Post author: Joakim P
Joakim P
2 years ago
4.2

Post author: Derity
Derity
2 years ago
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink), Netherlands
4.2

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ De BierTonne
2 years ago
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink), Netherlands
4.2
Pitkästä aikaa tummaa lasiin 🍺 tällä kertaa uusin versio barcode -sarjasta. Tuoksu on toffeisen suklainen, maltainen ja jollain hassulla tavalla vohvelimainen. Myös pähkinäisyyttä tulvii nenään. Tuoksussa ei mielestäni tynnyri pääse oikein esille. Suussa kivasti liukuvaa ja runsahkoa. Maussa päälimmäisenä tuota vohvelinomaista makua höystettynä toffeisella touchilla ja pehmeällä suklaisuudella. Pähkinäisyys pukkaa itseään esiin myös maussa, tosin ei niin vahvana enää. Maussa myös tynnyröinti pääsee kivasti esiin, etenkin bourbon. Ei mitenkään väkevänä, mutta sopivasti "hönkää" tuovana elementtinä makupaletin loppuvaiheilla. Kivasti myös tuollaista turpeisen kaltaista maltaisuutta nousee esiin tynnyrinreunan yhteydessä. Toimiva barcode jälleen, ehkä hieman pehmosempi tapaus, kuin pari edellistä, mutta ei mielestäni yhtään huonompi 🍻

Post author: Grey
Grey
@ Bierloods22
2 years ago
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink), Netherlands
4.0
OLUT: 8719992492954 (Barcode Platinum & Pink) PANIMO: Moersleuter Craft Brewery OLUTTYYPPI: Imperial Stout (DBA) MAA: Alankomaat VAHVUUS (ABV): 15.0% VÄRI (EBC): Kahvinmusta (85.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Vaikuttaa melkoiselta sotakuntalta. Paksun Bourbonsuklaan sävyinen, semi tiukalla pähkinällä, lievällä sokerisuudella ja myöhäisesti myös punaviinimarjalla. Jykevää kunttaa. VAAHTO: Tiivis, neljän sormen mittaan nouseva. Melkoinen kyllä. GREY’S VIEW Rommi- & Woodford Reserve Bourbon tynnyröity sekä Ranskalaisissa viskitynnyreissä viimeistelty Barley Wine & Imperial Stout blend. Mausteena maapähkinää ja kaakao nibsejä. Avautuu kyllä hitaasti tämä veijari. Vaikuttaa syvältä. Mielenkiintoinen ensipuraisu. Eläväisen ruraalinen ja silti kovinkin kivipolkuinen tuntu. Maut kehittyvät kauniisti. Alkuun osterimaisuutta, minkä mukaan saapuu sitten puutarhamaista lehtoisuutta, raastettua tryffeliä, fariinisokeria ja onneksi vain hiven pähkinää. Suklaisuutta löytyy, mutta vain tuollalailla kevyen browniekakkuisuuden tavalla. Rommitynnyri on roolissa tässä yllättävän hyvin; kivasti tuollaista Karibian kukkaisuutta ja ominaista makeutta. Bourbon ja viskisyys ylipäätänsä sulautuu kokonaisuuteen täysin. Sakean helppoa ja puolinopeaa jopa. Runko on medium / medium miinus tasoinen, pehmeällä ja laaja-alaisella kuplalla koottu. Helppoa nautittavaa siis. MUUTA MAINITTAVAA: Mmm. Mukavaa nautittavaa, mutta mauiltaan hieman pliisumpi Barcode sarjalainen. Varmasti sopisi hyvin tämän tyyppisiin oluisiin tutustujillekin tämä nimenomainen Barcode. CANNED 29/4/2022 TASTED 23/6/2022

Post author: muikku3
muikku3
@ Barcode street food
2 years ago
8719992492954 (Barcode Platinum & Pink), Netherlands
4.1
Se on aika tarttua taas uusimpaan Barcode sarjalaiseen 🍺👌. Tuoksussa kaakaoista maitosuklaata ja syvemmin kuin yrittää henkeen vetään,niin myös vaniljaa sekä tynnyrinkin fibaa voineen huomata. Maku on suoraviivainen,suoraan asiaan Bourbonia löytyy mutta pehmeällä laskeutumisella.Makeutta on myös kivasti tähän pakattu maitosuklaisemmalla ja keksimäisemmällä napautuksella.(Maa)pähkinä tahnaisuus ei nosta liikaa "lataustaan" pystyyn vaan antaa rallatella menemään sellaisella tähän sopivalla keskikovalla latingilla. Juotavuus on myös kyllä kohdillaan 15% ei tunnu edes valssiaskelissa.Ei yhtään liian laihaa,eikä myöskään puske yhtään liikaa "sörsselsönin"puolelle😅. Väittäisin että puolisen tölkkiä silti rupiaa riittämään,tämän silloin pysyessä enemmän vielä nautinnon puolella 🍻✌️. (dhänke lasista sinulle kohta kivisemmän tuulitunnelin jättävälle olutkroolaajalle 🙏)