Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Alesmith Double IPA 8.5%, Alesmith Brewing Company, United States
12 notes
3.8
Alesmith Double IPA
8.5% Imperial IPA / Double IPA
Every year we anxiously await the warmer months to unleash this Double IPA, the summer edition of our former YuleSmith seasonals. The flavor imparts orange, grapefruit, and tangerine hop notes with earthy, spicy, and resinous pine undertones. A sturdy malt backbone balances out the profound hop bitterness to create a refreshingly assertive and vibrant beer that offers an unapologetically bold expression of fresh American hops.
IBU : 84

Avis

Post author: Thibault S
Thibault S
5 years ago
4.0

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Beerdome
5 years ago
4.2

Post author: Winzard
Winzard
@ Beergium Webshop
6 years ago
Alesmith Double IPA, United States
4.0
Saunan lämmityksen kaveriksi valikoitui tänään AleSmithin lähes klassikoksi muodostunut vuosittain pantu Double IPA. Tämä yksilö on tölkitetty 14/06/2018, joten tänään juotaessa sillä on ikää reilu 11 viikkoa. Lasiin olut kaatuu aavistuksen tummemman oranssinkeltaisena ja hivenen utuisena. Puolentoista sormen korkea höttöinen vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksussa on kypsää greippiä, pihkaa, havuja, katkeroa ja hivenen yrttisyyttä. Tuoksu puhkuu alkukantaista voimaa. Maussa on kypsää greippiä ja appelsiiniä reilusti. Päälimmäisenä kuitenkin aavistuksen makea mallas ja todella tiukat katkerot yrittävät katkaista kieltäsi ihanalla tavalla. Happoja on melko vähän. Alkoa on 8,5% eikä sitä huomaa mistään. Pelottavan helppoa juotavaa. Onhan tämä nyt todella kova tuotos, joka osoittaa jälleen kerran, että yksinkertaisuus on välillä parasta. Ei mitään kikkailuja. Raakaa voimaa ja syviä makuja. 4,0 tähteä.

Post author: Visa H
Visa H
@ Pub Kultainen Apina
6 years ago
4.0

Post author: David S
David S
7 years ago
Alesmith Double IPA, United States
5.0
What a great smell!!!! Wonderful taste

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
8 years ago
Alesmith Double IPA, United States
3.5
Kullankeltainen kirkas olut, hyvällä vaahtopäällä. Tuoksussa pehmeää sitrusta ja pääosassa hyvää humalan tunkkaisuutta, tuoreimmat tuoksut lienee jo haihtuneet. Mausta löytyy appelsiiniä ja häivähdys sitruunakarkkia, mutta kyllä tämä tosiaan on todella dankkia ja pihkaista. Tukeva ja makeahko mallaspohja tuntuisi olevan taustalla. Alkoholi on läsnä alusta loppuun, tosin sävyttyy ihan kivasti vahvaan humalointiin ja greippisen yrttiseen katkeroon. Suutuntuma on vaahtoisen tukeva ja öljyinen. Hiilihapot ovat sopivan hillityt. Pullo on luultavasti puolivuotta vanha, tällä tuoreudella sanoisin olutta ennemmin kokemukseksi kuin nautinnoksi. Pläjäys tuoretta humalaa tähän, niin varmasti toimis!

Post author: Eric G
Eric G
8 years ago
5.0
I think it's the best balanced IPA out there.

Post author: Maya
Maya
@ Saveur Bière
8 years ago
4.5
Oikein hyvä hedelmäinen ja vahvasti humaloitu. Vahva suositus!

Post author: Jupar
Jupar
8 years ago
4.0

Post author: Rondawg
Rondawg
8 years ago
4.0
Super hop notes, with citrusy flavored.