Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ferre Oaked Whiskey 11.0%, Brewery Maenhout, Belgium
7 ratings
3.5
Ferre Oaked Whiskey
11.0% Spiced Beer

Reviews

Post author: Igunator
Igunator
@ De BierTonne
10 months ago
Ferre Oaked Whiskey, Belgium
3.6
Viime joulun joulukalenterin jäämistöä. Alkoholinen, tamminen ale. Tuoksu on maltainen, hieman hapan ja viskinen. Maku on aluksi kirpeä ja hiilihappoinen, sitten esiin tulee hieman makeutta ja lämmittävää alkoholia. Jälkimaussa korostuu tammisuus ja viskisyys. Jättää suuhun lämmittävän maun.

Post author: Eetu
Eetu
@ De BierTonne
1 year ago
Ferre Oaked Whiskey, Belgium
4.0
Kalenterin tarjoamaa tavaraa jälleen. Aika kiva ja pirun helppo. Jälleen kuluneen fraasin tyyliin iisiä juotavaa. Leipäinen, rusinainen, luumuinen sekä kinuskisen karamellimaltainen. Lopussa tynnyri myös erittäin miellyttävästi pyöriskelee pitkin pituuttaan.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
1 year ago
Ferre Oaked Whiskey, Belgium
4.0
Joulukalenterin 21 luukku. Seuraavat saakin jäädä odottelemaan ens viikkoa, kun itse lähden lappiin muutamaksi päiväksi! Olut on samean ruskeaa, hieman alle sormen paksuisella beigellä vaahdolla. Tuoksu on hyvin maltainen, ylikypsän hedelmäinen, tamminen, karamellinen, hieman rukiinen ja aavistuksen hiivainen ja aavistuksen "sahtimainen". Runko on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja makeahko. Maussa on runsaasti kuivaa tammea, viskiä, mallasta, karamellia, ruista, hieman ylikypsiä hedelmiä ja aavistus kahvia ja hiivaisuutta. Nyt tuli kyllä jännästi tuo tammi esille. Oon aikasemmin maistanut samanlaisen profiilin vain parissa skottiviskissä. Ihan hauska kokonaisuus, mutta vaikka viski tulikin hieman eri tavalla esille, niin olisin ehkä halunnut aavistuksen täyteläisemmän pohjaoluen. Nyt se tuntuu jäävän ehkä kaipaamaan hieman jotain.

Post author: muikku3
muikku3
@ De BierTonne
1 year ago
Ferre Oaked Whiskey, Belgium
3.9
MM finaali ⚽️ Juustoja ja Whiski tynnyri kutiteltu Quadi 🎅🍻⚽️

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ De BierTonne
1 year ago
Ferre Oaked Whiskey, Belgium
4.1
Juustojen seuraksi 🍺 Ai hitto. On kyllä ihana. Pehmeää, makeaa mallasta, rusinaa, luumua, keksisyyttä, karamellia ja hedelmää. Kivasti puskee viski tynnyreineen esiin tuossa loppupuolella tuoden kivasti lämpöä ja syvyyttä palettiin. Ai hitto, on kyllä kivaa juomaa. Sopivan haastavaa, mutta samalla ihanan helppoa 🍻

Post author: Blieken
Blieken
2 years ago
3.0

Post author: Maya C
Maya C
2 years ago
Ferre Oaked Whiskey, Belgium
3.5
Zeeer lekker