Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Surtur NR. 8.16 12.2%, Borg Brugghús, Iceland
2 notes
Surtur NR. 8.16
12.2% Imperial Stout
Surtur moves from the south. Before him and behind there is fire. He will defeat the gods. Burn heaven and earth. It is foretold. Surtur Nr. 8.16 is matured in Blackberry Brandy casks.

Avis

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
2 years ago
Surtur NR. 8.16, Iceland
3.8
Tuoksu marjainen, aavistuksen hapan, tamminen ja paahtomaltainen. Mausta löytyy tuoksun aromit, brandy on alussa melko hyvin esillä. Myös kahvia on mukana. Karhunvatukkaa en sinällään tunnista, mutta eräänlaista marjaisuutta kuitenkin on. Jälkimaku on puumaisen kuiva ja kevyesti kitkerä/marjaisen hapan.

Post author: Grey
Grey
@ Speciaalbierpakket.nl
2 years ago
Surtur NR. 8.16, Iceland
3.9
OLUT: Surtur NR. 8.16 PANIMO: Borg Brugghús OLUTTYYPPI: Imperial Stout (BA) MAA: Islanti VAHVUUS (ABV): 12.2% VÄRI (EBC): Kahvinmusta (85.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Mehukkaan karhunmarjainen, siis herkullinen. Pohjalla runsas peti paahtomallasta. Mielenkiintoinen. VAAHTO: Nopeasti kahden sormen mitassa piipahtava. Maltillinen. GREY’S VIEW Karhunvatukka Brandytynnyröity Imperial Stout. Ok. Katsotaan… Funky! No ei. Ei se funky ole, mutta melkoinen. Karhunmarjaa on riittävästi, hieman jäätelömäistä tunnelmaa yhdistettynä kuivapaahdettuun espressopapuun ja melko runsaaseen määrään kuivapuuta. Kivasti kyllä maistuu, jos ko. marjasta pitää. Brandyn lämpö on omaan suuhun kuriositeettina tässä, mikä tietenkin on harmillista. Mutta raavaan marjaisaa mehuisuutta se kyllä haluaa tarjota. Olemus on jälleen Portermainen. Kevyehköllä rungolla, mukavan laakealla ja suuta hyväilevällä karbonaationalla ja helpolla juotavuudella edeten. Melko taattua, vaikka BA pettääkin omassa suussa. MUUTA MAINITTAVAA: Miellyttävän karhunmarjainen ja -mehuinen tumma. Pohja ja olemus ovat kepoisia ja Brandytynnyröintiä pitää kyllä etsiä ihan alkulähteeltä. Jokatapauksessa mielenkiintoinen ja laadukas omaan suuhun. BOTTLED 16/12/2021 TASTED 25/5/2022