Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
From Norway With Love By Rackhouse 13.3%, Lervig Aktiebryggeri, Norway
18 notes
4.0
From Norway With Love By Rackhouse
13.3% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout

Avis

Post author: Olli6
Olli6
3 months ago
4.7

Post author: Chiquet O
Chiquet O
6 months ago
3.5

Post author: Harala
Harala
@ Koht Õllepood
10 months ago
From Norway With Love By Rackhouse, Norway
4.0
Löytyihän se ainakin tuoksun puolesta "oikea" ja luvatun mukainen. Paahdettua maapähkinää, pehmeää Bourbonia/tynnyriä ja erittäin hyvää vaniljaisuutta. Nyt on pähkinä varoitus kohdallaan. Bourbon/tynnyri jää tämän vuoksi jopa "vaatimattomaksi", mutta kyllä sekin sieltä löytyy. Vaikka suolakin on mukana, niin makeutta on jopa omaan makuuni riittävästi. Parasta kuitenkin tälle illalle, vaikka Suomen peli ei edelleenkään vakuuta.

Post author: Théo R
Théo R
11 months ago
3.9

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Pien Webshop
1 year ago
3.9
Backlog eiliseltä. Tummaa taloussuklaata tuoksussa, nousee nopeasti. Maapähkinä nousee todella vahvana. Suolaisuus tuntuu tuoksussa. Kahvia nousee takaa. Melko paksu olemus. Maku kuin soseutettua suolapähkinää, maapähkinävoita ja joita on laillistettu kaakaossa. Kaakao myös vahva. Tammisuus tulee lopussa. Vähän liian makea ja vähän överi tuo suolapähkinä. Todella omaleimainen kyllä ja hyvä, vaikka vähän liikaa jo makuja. Monta vahvaa makua. Suosittelisin annoskooksi 1dl.

Post author: Derity
Derity
1 year ago
4.8

Post author: Jones
Jones
@ Pien Webshop
1 year ago
From Norway With Love By Rackhouse, Norway
4.7
Collabo norjalaisen Amundsenin kanssa. Kypsytetty 14kk Bourbon-tynnyrissä, jonka jälkeen viskattu sekaan reilulla kädellä maapähkinää. Todella tumma, vaahtoa ei juuri yhtään. Tuoksussa suklaata, pähkinää ja bourbonia. Erittäin pehmeä, makea ja täyteläinen. Makeaa suklaata ja vaniljaa, suolaista pähkinää, tammitynnyriä ja siirappia. Maut toimivat aivan loistavasti yhdessä. Prosentteja on, mutta ei maistu alkoholi. Mahtava olut.

Post author: NaeZae
NaeZae
@ Koht/Moonshine Bar Tallinn
1 year ago
From Norway With Love By Rackhouse, Norway
4.6

Post author: Thomas S
Thomas S
1 year ago
2.5

Post author: Niko O
Niko O
1 year ago
From Norway With Love By Rackhouse, Norway
4.7
Täysin pikimusta olut aivan olemattomalla vaahdolla. Tuoksu on erittäin suklainen, bourboninen, karamellinen, pähkinäinen, siirappinen, vaniljainen, tamminen, hieman tynnyrin mausteinen ja aavistuksen lakritsinen. Runko on täyteläinen, pehmeän vähähiilihappoinen ja hyvin makea. Maussa on hyvin runsaasti suklaata, karamellia, vaniljaa, pähkinöitä, bourbonia, suolaa, tammea, mausteita, siirappia, palanutta sokeria, mallasta ja jälkimaussa aavistus lakritsia. Todella pehmeä ja mahtavan täyteläinen jälkkäriolut! Runsas makumaailma ei päästä hippuakaan alkoholista esille, vaan kokonaisuus on puhdasta makujen ilotulitusta. Tämän kanssa pitää todellakin pitää mielessä, että kyseessä on hyvin makea tapaus, mutta itse pääsin ainakin hyvin pian sen yli.