Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
12" Winale 8.1%, Mikkeller, Denmark
32 notes
3.7
12" Winale
8.1% Belgian Strong Ale

Avis

Post author: Gren Z
Gren Z
4 years ago
5.0

Post author: Miikka K
Miikka K
@ Tallinn Craft Beer Weekend 2018
5 years ago
3.6

Post author: Janne L
Janne L
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.7
Hieno hiiva, hyvä mehu. Tämä odottanut hieman aikaa kaapissa, hyvä ja tasapainoinen kokonaisuus. Ehkä hieman liian makea jälkimaku kun lämpiää suussa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
12" Winale, Denmark
3.5
Mikkellerin beer club 0x/2018, tää tais keväällä tulla. Remastered -versio. Noin 4v päiväykseen. Tuoksussa kuivakkaa kuoharia ja valkkaria (jotka keventyvät selvästi lämmetessä), kepeää makeahkoa persikkaa ja kepeää happamahkoa sitrusta, hieman tammea ja vaaleaa makeahkoa vehnäisyyttä. Maussa makeaa persikkaista mehuisuutta ja kepeää omenaisuutta sekä päärynää, kepeää kuivattavaa sitrusta, kevyttä kuivaa kuoharia ja valkkaria, kepeää hiivaisuutta ja tallisuutta, kevyttä mausteisuutta ja vaaleaa makeaa pehmeää vehnäisyyttä. Jälkimaku on happamahkoa sitrusta, persikkaa, omenaa ja muropohjaista makeampaa vehnämallasta. Suutuntuma on kirpsakan kuohkean runsaahkon hiilihappoinen lähes keskitäyteläisellä rungolla. ---------- Hyvin kesäinen ja lopulta makeampi ale, joka talven keskellä joutuu vähän liian kovan arvioinnin kohteeksi, kun sää ei tue yhtään. Prosentteihin nähden hieman kevyt ja lämmetessä maut jotenkin latistuvat liikaakin. Pehmeä.

Post author: T Z
T Z
5 years ago
3.6

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
12" Winale, Denmark
3.9
Luukku 16. Vaahtoa muodostui sormen verran ja se teki samettisen utuisen pinnan, joka levittäytyi reunoille suurimmaksi osaksi haihduttuaan. Tuoksussa on valkoviiniä, kuoharia, rypäleitä, kukkaisuutta, hedelmäistä laktoosia ja makean hiivaista mallasta. Maussa on samaa kuin tuoksu lupaili. Kuoharia, valkoviinisyyttä, todella makeaa laktoosissa kylvettynyttä rypäleisyyttä, sitrusta, makean maltaista hedelmäistä hiivaisuutta ja kukkaisuutta. Jälkimaussa on sitrusta ja makeaa hiivaismaltaista marjaisuutta, jossa kuoharimainen kuivuus yrittää esiin, mutta laktoosi estää. Kestoa mukavasti. Suuntuntuma on semi-hapokas, lievän hapan, makea ja miedon poskia kuivaava keskitäyteläisellä rungolla. Viivakoodi vie väärään olueseen. Itse olut oli kyllä erittäin rypäleinen ja laktoosisen makea. Uudenlainen tuttavuus itselleni. Olisin vähän kuivempaa toivonut. Hyvä shampanjan korvike! 😊 3,9/5.

Post author: Chtul
Chtul
5 years ago
3.3

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
3.5
Ihan kiva, mutta vähän turhan paljon valkkaria / siiderimäisyyttä.

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
12" Winale, Denmark
4.0
Vaalea ja kirkas. Tuoksussa valkoviiniä, happamuutta ja marjaisuutta. Suutuntuma kirpsakka. Maussa makeutta, kirpeyttä, valkoviiniä ja kuohuviiniä. Jälkimaku puolimakea ja rypäleinen. Kyllähän tämä on hyvää olutta....eikun siis viiniä......ei kun siis oluttahan tämä on, varmaankin ehkä.

Post author: Samuli S
Samuli S
6 years ago
12" Winale, Denmark
3.5