Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Boži Stout 7.8%, Sibeeria, Czech Republic
14 ratings
3.6
Boži Stout
7.8% Coffee Stout
Christmas time is when all of us get together with people that are important to us. As we tend to spend our workdays sipping the delicious coffee from our friends in Candycane roastery, it just feels right to brew something together now. We created a delicately balanced mix of grains with lower roastiness that lets the coffee shine. Then we added freshly roasted beans on both the hot and the cold side to achieve the full spectrum of flavours, which we further enhanced with a pinch of vanilla. With 7.8% ABV it is light enough to enjoy a full glass, yet wholesome enough to warm you up.

Reviews

Post author: Igunator
Igunator
@ DrinkOnline.eu
5 months ago
Boži Stout, Czech Republic
3.4
Kahvinen, mutta ei mitenkään ihmeemmin jouluinen stout, vaikka pakkaus kovasti jouluista tunnelmaa luokin. Kuivahko, espressomainen ja yllättävän köykäinen pastry, paljon helpommin juotava kuin odotin. Sinänsä ihan ok, mutta odotuksissa oli tuhdimpi juoma.

Post author: Pete_78
Pete_78
@ DrinkOnline.eu
5 months ago
Boži Stout, Czech Republic
3.8
Joulunodotus oluttako? No sitäpä juuri.. tölkin kuvituksesta ei voi saada väärää käsitystä. Köykäinen litku jota kyl meitsi huomaa kittaavansa hyvää tahtia. Kahvinen vaan siinnäpä se sit.. yllätyksetön old school 😳 no täähän sopii sit mulle 😆

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ DrinkOnline.eu
7 months ago
Boži Stout, Czech Republic
3.6
Täähän menee jo ihan hevosteluksi, lokakuussa joulubissee, kaikkea sitä. Nätti beige vaahto vie huomioni, sitä nyt osasikin odottaa että väri on musta kuin Rautiaisen surupuku.. tuoksussa on makeutta ja paahdetta. Tässähän menee vielä vanhalta yöunet, sen verran kahvin täyteläinen maku tässä on. Kahvin ja paahteisuuden takaa löytyy maitosuklaata, maltaisuutta, hieman kinuskia, karamellimäisyyttä ja nokisuutta. Johan melko plöröt sunnuntai-iltaan meninkin tempaisemaan.

Post author: Jampe
Jampe
8 months ago
3.9

Post author: Lennu 82
Lennu 82
@ DrinkOnline.eu
8 months ago
Boži Stout, Czech Republic
3.6
Todella kahvinen.. onneksi ei niin jouluinen kuitenkaan😉

Post author: Kipli
Kipli
@ Explosive Bar (Pommi)
8 months ago
3.3

Post author: mlo
mlo
9 months ago
4.1

Post author: Risukka
Risukka
@ DrinkOnline.eu
9 months ago
Boži Stout, Czech Republic
4.1
Yömyssyks viä tämmöne. 🤭 Runsaan kahvine, hieman suklaine stoutti misä paahdettakin ihan mukavasti.

Post author: pyksy
pyksy
@ Oluthuone Leskinen
10 months ago
4.0

Post author: keijoking
keijoking
@ DrinkOnline.eu
10 months ago
Boži Stout, Czech Republic
3.5
Samettinen 2 sormen paksuinen vaahto tumman ruskeassa läpinäkymättömässä, täyttävässä ja suun pintoja peittävässä oluessa. Kahvii…kahvii ja kahvii, loistavaa Candycane Coffee Roasters:n paahtamaa kahvia. Erittäin pitkä jälkimaku. Kahvimainen ja paahteinen.