Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Doc Emeritus 9.4%, Unison Brewing Company, Finland
7 arviota
3.7
Double Doc Emeritus
9.4% English Strong Ale
30,0 EBU. 22,3 ‘P.
IBU: 30
Tynnyrikypsytetty

Arviot

Post author: Thyy
Thyy
@ Alko Verkkokauppa
4 months ago
Double Doc Emeritus, Finland
3.7
Olut on väriltään samea, puneratanruskea ja vähä vaahtoinen olut. Tuoksu on kypsän hedelmäinen, maltainen. Maku on tervainen, savuinen, kypsän hedelmäinen.

Post author: Mase
Mase
2 years ago
Double Doc Emeritus, Finland
4.8

Post author: Kimmo Koo
Kimmo Koo
@ Alko Liminka
2 years ago
3.7
Musta vahva, jämäkkä, miellyttävä näin vahvaksi

Post author: Jeppe
Jeppe
2 years ago
Double Doc Emeritus, Finland

Post author: Tommi
Tommi
@ Alko Verkkokauppa
2 years ago
4.5
Huippu!! Tuoksussa savuinen whisky. Maussa sama ja lisäksi hienosti mämmimäistä makeutta. Vahvuus katoaa täysin tähän makumaailmaan. Maukas vahva Ale.

Post author: Matias T
Matias T
@ Alko Prisma Joensuu
2 years ago
Double Doc Emeritus, Finland
4.2
Alkuperäinen on tullut maistettua jo, joten mielenkiintoista päästä maistamaan, mitä kypsytys on saanut aikaan. Väri ja vaahto eivät perusversiosta eroa. Tumman rusehtava/punertava nopeasti katoavalla vaahdolla. Hedelmäisen toffeinen ja vaniljainen viskisyys yhdistyy mukavasti luumuiseen ja belgihiivaiseen runkoon. Viskin aromi muistuttaa läheisesti The Naked Grousea. Viskistä löytyy kuitenkin myös savuisuutta, joka rotevoittaa tätä sopivasti. Toimiipas mukavasti tuo tynnyrikypsytys kyseiselle oluelle!

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Alko Prisma Joensuu
2 years ago
Double Doc Emeritus, Finland
4.2
Työviikon, salin ja saunan jälkeen ensimmäinen uuden omistajan leimoilla oleva Honkavuori testiin. Alkuperäisestä Double doc emerituksesta tykkäsin ja tää onkin ihan hyvä idea tynnyröidä. Herättää heti uskoa Unisoniin. 👍Toivottavasti toteutus on yhtä hyvä. ULKOASULTAAN olut on vähän punertavaa mämmin ruskeaa ja siihen nousee uduksi laskeva luonnon valkea vaahto. TUOKSU on maltainen, turpeinen ja savuinen (vähän jopa sellainen vanhan elektroniikan savuinen, kun löi aikanaan IBMn käyntiin😂). MAKU on varsin pehmeä. Mallasta, kuivattua luumua, ylikypsää sitrusta, toffeeta ja kinuskia. Jälkimaussa viskitynnyri nousee esille turpeella ja savuisuudella. Jälkimaku säilyy suussa pitkään. Alkoholi ei maistu häiritsevästi läpi. SUUTUNTUMA on täyteläinen- ja melko pehmeä. Nyt on hyvä👌! Pehmeä ja maukas makumaailma. Toinen pullo menee kypsymään ja katotaan parin vuoden päästä uudestaan.