Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pastry killer 8.0%, Browar Tank Busters, Poland
6 notes
3.3
Pastry killer
8.0% Sour / Wild Ale

Avis

Post author: Jani "Kankero" K
Jani "Kankero" K
2 years ago
4.0

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
2 years ago
Pastry killer, Poland
3.0
Kuohkea 3 sormen paksuinen vaahto tumman punaisessa sameassa, virkistävässä ja kuivaavassa oluessa. Yllättävän hyvä hapan mehu olut hedelmistä. Marja eli mustaviinimarja on runsaana makua hallitsevana, kirsikka erottuu myös ja luumu täysin pimennossa. Kanelia myös hieman erotettavissa loppu maussa. Hedelmäinen ja marjamainen.

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
2 years ago
Pastry killer, Poland
3.6
Hapanoluseen on tällä kertaa ahdettu kaikenlaista maustetta, kuten kirsikkaa, mustaherukkaa, luumua ja kanelia. Silti lopputuloksena on yllättävän miedon makuinen sima. Tuoksu on hapahko kuten saattaa odottaa, seasta voi haistaa myös kanelin. Makua hallitsee kirsikka eikä juoma ole niin hapan kuin odottaisi, varsin helposti juotavaa tavaraa. Jälkimaku on marjaisa mutta melko lyhyt, olisin odottanut vähän tiukempaa kirpeyttä. Alkot ei kyllä tunnu missään vaikka prosentteja jonkin verran löytyykin.

Post author: Harri
Harri
@ Piwne Mosty
2 years ago
3.3

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
2 years ago
Pastry killer, Poland
3.1
Sameahko, marjamehun punainen. Pienet pinkit vaahdot. Tuoksu kirsikkainen ja viinimarjainen. Maku kirsikkaa, mustaherukkaa, luumua ja kanelia. Kovin on laihanlainen(BB18/12/22) Hyvä olut.

Post author: Alqimus
Alqimus
2 years ago
3.4