Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Stone 12th Anniversary Bitter Chocolate Oatmeal Imperial Stout 9.2%, Stone Brewing (Sapporo Breweries), United States
23 notes
3.7
Stone 12th Anniversary Bitter Chocolate Oatmeal Imperial Stout
9.2% Imperial Stout

Avis

Post author: Joni G
Joni G
4 years ago
2.8
Erittäin karvas kauhean ohrainen sekä tunkkaista suklaata. Hinta laatusuhde ei kohtaa ollenkaan

Post author: Jari K
Jari K
4 years ago
3.8

Post author: Mikikin
Mikikin
4 years ago
3.6

Post author: Juho K
Juho K
@ Jokimaan erätupa
5 years ago
Stone 12th Anniversary Bitter Chocolate Oatmeal Imperial Stout, United States
3.9

Post author: Niko O
Niko O
@ Alko Sello
5 years ago
3.7
Olut on täysin mustaa, parin sormen paksuisella beigellä vaahdolla. Tuoksu on karamellinen, suklainen, maltainen, toffeinen, mokkainen, hieman lakritsinen, luumuinen, rusinainen ja aavistuksen humalainen. Runko on täyteläinen, pehmeä, hiilihappoinen ja makea. Maussa on tummaa suklaata, mallasta, karamellia, toffeeta, kahvia, melassia, luumuja, rusinoita, hieman mausteita ja aavistus humalaa. Yllättävän keskinkertainen tapaus. Toki olut on hyvää, mutta ottaen huomioon sen hinnan ja syyn millä tätä markkinoidaan, odotin tältä paljon enemmän.

Post author: Hege
Hege
@ Alko Päiväranta Kuopio
5 years ago
Stone 12th Anniversary Bitter Chocolate Oatmeal Imperial Stout, United States
3.3
Mustaa olutta, joka muodosti parin sormen paksuisen, ruskean ja kuohkean vaahdon. Vaahto laskeutui muutamassa minuutissa ja jätti melko runsaasti pitsiä. Tuoksu on tumman maltainen, siirappinen ja suklainen. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja pehmeästi suussa vaahtoavan hiilihappoinen. Maku on tumman maltainen, hieman paahteinen ja tummasuklainen. Makujen kirjo ei ole kovin laaja ja käy loppua kohden hieman yksitoikkoiseksi. Pullokin on kyllä iso yksin juotavaksi. Alussa tämä ei vaikuttanut kummoiselta, mutta parani kuitenkin jonkin verran tarpeeksi lämmetessään. Pienoiseksi pettymykseksi jää silti. Pullotettu 16.1. 2016. Parasta ennen 2.6. 2043. Mistä lie tämäkin päivämäärä keksitty? Pullon viivakoodi antaa väärän oluen tiedot.

Post author: Hannu M
Hannu M
5 years ago
Stone 12th Anniversary Bitter Chocolate Oatmeal Imperial Stout, United States
3.9
Nimi kuvaa täydellisesti. Katkera, raakasuklainen, suht kevyt, kahvinen ja kuiva. Voltti määrästä ja imperial stout statuksesta huolimatta erittäin helposti juotava ja kevyt. Lämmetessä esiin nousee siirappisuus mikä heikentää "juotavuutta" Imperial stout erikoisen kuivalla ja katkeralla humaloinnilla. 👌

Post author: Cold Beer
Cold Beer
@ Alko Tammisto
5 years ago
4.5
Mukavan maukas,alko häviää jonnekin lämmetessä,laatutuote. Viivakoodi antaa toisen oluen.

Post author: Devenec
Devenec
@ Alko Hervanta
6 years ago
Stone 12th Anniversary Bitter Chocolate Oatmeal Imperial Stout, United States
4.5
Pikimusta ja lähes vaahdoton. Tuoksu on paahteinen ja kaakaoinen. Maussa on makeutta, suklaata, paahdettua maltaisuutta, aavistus alkoholia ja reilummin kitkeryyttä. Olut on kitkerää, suklaista ja tuhtia, joten nimi on hyvin osuva. Onnea 20-vuotiaalle panimolle!

Post author: Panu T
Panu T
6 years ago
4.0
Täyteläinen, tummasuklainen, kummallisella tavalla sekä kitkerä että pehmeä. Hyvää paahteisten ja suklaisten oluiden ystäville. nam.