Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Blue Monk Special Reserve 10.0%, De Struise Brouwers, Belgium
29 betyg
3.5
Blue Monk Special Reserve
10.0% Belgian Strong Ale

Recensioner

Post author: Guy Y
Guy Y
3 years ago
2.5

Post author: JoJo
JoJo
4 years ago
Blue Monk Special Reserve, Belgium
1.4
Du pétrole

Post author: DonutS
DonutS
4 years ago
2.0

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Sori Taproom
4 years ago
Blue Monk Special Reserve, Belgium
4.0
Oikein hyvä ja pehmeä belgi. 2013 vuosikerta joten ikä tehnyt hyvää.

Post author: Juho L
Juho L
@ Sori Taproom
4 years ago
Blue Monk Special Reserve, Belgium
4.1
Erinomainen olut.

Post author: Juovo
Juovo
@ Belgiuminabox.com
4 years ago
Blue Monk Special Reserve, Belgium
4.0
Pullotettu 15/01/2016. Ikään ja panimoon suhtautuen pieniä innostuksen väreitä ilmassa. Lasia täyttämään asettuu syvän tummanruskea, samea mutta samalla punaviinimäisiä vivahteita läpipäästävä olut. Vaahto on vaaleanruskea, piakkoin niukaksi muodostuva ohut kehä oluen päällä. Jättää öljyisen jäljen itsestään laskeutuessaan. Tuoksu on mukavasti hedelmäinen raikkaasta luumusta, kirsikkahillosta, marjainen karhunvatukasta ja ylikypsästä mustikasta. Nahkaisuutta, pehmeää tammisuutta jossa omenapuuta mukana, omenankuorta ja aavistus sitruksisuutta. Kivasti jalojuomaista pehmeyttä, jossa myös hento tupakanlehti mukana, vaniljaisuutta ja kermaista, pehmeäksi muodostunutta belgistä mausteisuutta. Kertakaikkiaan hieno on. Maku ottaa hieman tiukemman otteen ja vie enemmän hapokkuuden kautta pakettia eteenpäin. Omenaisuus kasvattaa osuuttaan, hedelmäisyyttä myös luumusta, banaanista ja päärynästä. Rypäleisyyttä ja ylikypsää aprikoosia. Nahkaisuutta ja hieman savuiseksi kääntyvää tammitynnyriä, kirsikkaisuus tuntuu tämän kyljessä. Selkeää kermaista vaniljaa, mausteisuutta ja lämmintä pippurisuutta alkoholista. Kevyttä tupakkaisuutta ja suklaisuutta, belgihiivaa ominaisesti. Jälkimaku hyvin ylikypsän hedelmäinen, hiivainen ja tamminen. Suutuntuma hapokas, keskitäyteläinen mutta kermainen, viipyilevä. Erittäin hienostunut olut, olisi ehken voinut olla pidempäänkin kypsytyksessä, mutta kyllä tästä nyt jo nauttii hyvin mielin. Eipä Struiselta taida huonoa tullakaan, Black Fridayn mukana tulee onneksi täydennyksiä myös tämän panimon osalta.

Post author: Kevinou G
Kevinou G
4 years ago
4.0

Post author: Youbiwan
Youbiwan
5 years ago
3.5

Post author: Krust
Krust
@ Sori Taproom
5 years ago
3.0
Ihan funky, mutta liian makea, kahvinen ja kaakaomainen mun makuun. Taustalla tosin mukavaa yrttisyyttä ja oluessa pitkä jälkimaku.

Post author: Jampe
Jampe
5 years ago
Blue Monk Special Reserve, Belgium
4.5
Quadrupel joka pullotettu 10/13, sitä ennen tynnyröity kolmeksi vuodeksi punaviinitynnyreihin. Maku todella täyteläinen ja pehmeä, tumman hedelmäinen, toffeisen makea, paahteisen maltainen, kevyen suklainen, kirsikkaisen marjaisa ja pippurisen mausteinen. Tynnyröinti maistuu pehmeän arvokkaasti. 10% alkoholia tuo runkoa, mutta ei maistu läpi. Todella nautittava kermaisen pehmeä kokonaisuus. Lähellä on viisi tähteä. 4,75