Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Black Flight № 2 Black Sheep 6.8%, Hopping Brewsters, Finland
21 ratings
3.2
Black Flight № 2 Black Sheep
6.8% Black IPA / Cascadian Dark Ale

Reviews

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Hopping Brewsters
4 years ago
Black Flight № 2 Black Sheep, Finland
3.6
Vaahtoa kertyi puoli sormen mitan verran. Jättäen pinnalle utuisen hennon vaahdon jos sitä vaahdoksi enää voi kutsua Tuoksusta löytyy vahvana alkoholi wiskinen aromi ja todella miedompana suklaa, kahvi, paahteisuus. Alkuun tulee kevyt, lievä katkero, sitrusta, kahvisuutta, paahteisuutta, makeaa lakristia, todella lievästi toi wiskimäisyys josta se alkoholi on haihtunut. Loppumakuna on vanilja suklainen maku jota säestää kuppi mustaa vahvaa kahvia sekä lievän greippinen hapan. Loppumaun kesto on kevyen ja pehmeän pitkä. Positiivisesti yllätyin kun en maistunut yhtään alkoholia, vaikka tuoksussa se oli voimakkain aromi. Katkero stout tyylisissä oluessa on minulle uutta... Mielenkiintoinen olut, joka on hyvä jälkkäriolut nautiskeluun ja iltakahvin korvike.

Post author: Thyy
Thyy
@ Hopping Brewsters
4 years ago
Black Flight № 2 Black Sheep, Finland
3.0
Olut on väriltään lähes musta ja vaahtoa kertyi muutama milli kun oluen kaatoi lasiin. Tuoksu kahvinen, suklainen, hivenen paahteinen. Maku on suklainen, kahvinen, paahteinen, jälkimaku hivenen vaniljainen. Hieman vaisu olut! Sopii liharuan tai siipien kanssa...

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Hopping Brewsters
5 years ago
Black Flight № 2 Black Sheep, Finland
3.4
"Tammikypsytetty Amerikan Stout." Semimokkaista paksuhkoa vaahtoa nousi alta sormen ja se jätti runsaan samettismokkaisen utu pinnan. Reunoille jäi paksua kutua. Tuoksussa on tummaa mallasta, rautapitoista vettä, semipaahteisuutta, pientä lakritsia, pientä kahvia, pientä suklaata, kevyttä vaniljaa ja pientä tammisuutta. Myös kevyttä nahkaisuutta. Maussa on alkuun keskikeveähköä semipaahteista tummaa mallasta, semivoimakasta lakritsia, vaniljaisuutta, pientä nokisuutta, tammipuuta ja sitten kahvipannun pohjia ja sitruskuorisuutta. Jälkimaku on kahvinpannun pohjien ja sitruskuorisuuden (greippiä) jatkumoa. Katkeroa löytyy ja kestoa löytyy. Todella pitkästi. Suuntuntuma on semihapokas ja keskikeveän täyteläisehkö suuta kovasti supistavalla meiningillä. Olin aluksi, et täähän on pehmeä amerikan stoutti (etiketti) ja, et mitä oluen kuvauksessa on pintissä black ipa. Noh, kolmannen suullisen jälkeen luulen tietäväni miksi. Alun paahdon jälkeen tulee reilulla kädellä sitruskuorisuutta. Taitaa olla edellisestä katkero stoutista aikaa, ku näin potkii henk.koht. 3,4/5.

Post author: Jeppe
Jeppe
@ Hopping Brewsters
5 years ago

Post author: ssamppa
ssamppa
5 years ago
3.0
Paahteisuutta mutta jollain rapsakalla kulmalla. Ihan hyvä.

Post author: Silencia
Silencia
5 years ago
3.8
Tumman ruskea olut. Stout jossa kunnon katkerot vai oliko tämä black ipa. Tykkään, hyvä jälkimaku. Ehkä vähän liian makea.

Post author: SatuN
SatuN
@ K-Citymarket Forssa
5 years ago
Black Flight № 2 Black Sheep, Finland
3.9

Post author: Naube
Naube
@ Hopping Brewsters
5 years ago
3.0

Post author: Lauri T
Lauri T
5 years ago
3.5
Lopussa hieman kitkeryyttä, muuten mukavan paahteinen

Post author: Dell
Dell
5 years ago
4.5