Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tõrv Sai Teoks (Lagavulin BA) 12.5%, Anderson's Craft Beer, Estonia
27 notes
3.8
Tõrv Sai Teoks (Lagavulin BA)
12.5% Imperial Stout
Tõrva kohvikuga Nöhvik koostöös valminud tõrvane, tume ja kange õlu, kergelt turbasuitsune. Rahvajutu järgi elas kunagi mees nimega tõnis, kes tegi kohalikus metsas kuuse- ja männikändudest tõrva ja nii sai Tõrva linn oma nime. Antud märjuke on meie ettekujutus sellest, milline Tõnise toodang umbes olla võis.
Vieillie en fût

Avis

Post author: Conoseur
Conoseur
21 hours ago
Tõrv Sai Teoks (Lagavulin BA), Estonia
5.0
Jos savuinen, turpeinen viski miellyttää, niin tämä on täydellinen valinta; savua, turvetta, tammea, tervas ja viskiä

Post author: Smurffi41
Smurffi41
5 days ago
3.5

Post author: Junde
Junde
5 days ago
3.7

Post author: Jone
Jone
@ Alko Seinäjoki Prisma
7 days ago
3.8

Post author: Mase
Mase
13 days ago
Tõrv Sai Teoks (Lagavulin BA), Estonia
4.8

Post author: Ilkka V
Ilkka V
14 days ago
4.2

Post author: Jouni H
Jouni H
@ Alko Arkadia
19 days ago
4.2

Post author: Vihreäkenkäinen Shrambo
Vihreäkenkäinen Shrambo
@ Alko Verkkokauppa
20 days ago
3.2

Post author: Rontti
Rontti
@ Alko Ähtäri
26 days ago
Tõrv Sai Teoks (Lagavulin BA), Estonia
4.3
Tuoksusta lähtien erittäin tervainen ja savuinen. Maku niin tervainen, ettei ole vastaavaa tullut maistettua. Täysin yllättävä, mutta myös mielenkiintoinen maku. Toimii 5/5 eräkämpällä. Samassa kuvassa myös seuraava testiläinen Pöhjalalta. Edit. Unohtui mainita että kieli puutui heti ensipuraisussa ja pisteli vielä 10min jälkeenkin.

Post author: Ruokopanimo craft & rate beers
Ruokopanimo craft & rate beers
27 days ago
Tõrv Sai Teoks (Lagavulin BA), Estonia
4.2
Eka nuuhkaisu ja tulee mieleen sellainen todella nokisen tumman turpeinen, tervassa ja viskissä kyllästetty ratapölkky. Pelkään makujen jatkavan samaa linjaa ja niinhän se tekee. Ei todellakaan niitä oluita mistä pidän. Tai siis pidän tynnyröidyistä stouteista, mutta en tässä muodossa, jossa nokisuus menee sille tasolle kuin pureskelisi hiilenkappaletta suussa ja kaataisi hieman viskiä kyytipojaksi. Tästä voisi jo sanoa että nyt on TÖMÄKKÄ olut lasissa! Uskon tuon järjettömän turpesuuden tulevan tuosta Lagavulin viskitynnyristä ja se tulee niin voimakkaana, että lähes puistattaa. Mitä pidemmälle tätä hörpiskelee olut muuttuu jopa mielenkiintoiseksi. Nimittäin monipuolisuutta tästä kyllä löytyy ja luonnetta enemmän kuin tarpeeksi. Oikein ÄIJÄ olut! Kaiken tuon mustanpuhuvan ja maanläheisen peitteen alta löytyy silti pieni kiva makeus, pähkinäisellä vivahteella. Jossakin vaiheessa makunystyrät havaitsee kevyesti lakritsia. Loppuliuku on hyvinkin kehittynyt ja tuo tynnyröinnin puumaisuuden hyvin esiin. Turpeisuus ei päästä otteestaan missään vaiheessa, vaan on hyvin esillä alusta loppuun. Perun sanani, tämähän on hyvä stout 👍🏼