Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
RaspMatazz 4.0%, To Øl, Denmark
44 arviota
3.4
RaspMatazz
4.0% Berliner Weisse
The ruby red gem in a glass to brighten up your tastebuds, and add some jazz to your life. Raspmatazz is our beautifully balanced fruited Berliner Weisse with raspberry, blood orange, and hibiscus. Neither intensely sour nor intensely sweet, it’s just that little bit of heaven laying between the two.

Arviot

Post author: Juski
Juski
@ To Øl
2 years ago
RaspMatazz, Denmark
3.3
Jos nyt yrittäisi juoda näitä kaappiin kertyneitä happamampia pois edes yhden tai kahden yksikön verran..😬 Ellei sitten rupea heti närästämään. Kauniin punaista olutta. Kirpeä ja hapan, marjaisa tuoksu. Kepeä ja raikas suutuntuma. Maussa mukava kombo vadelmaa sekä (veri)appelsiinia. Lisäksi punaherukkaisuus kutittelee ikeniä. Itselleni siedettävä happamuus varsinkin, kun maussa on muutakin kuin happamuutta (marjaisuutta & hedelmäisyyttä). Vadelma maistuu alkuun ja veriappelsiini astuu mukaan kuvaan loppupuolella. Mukava makupaletti. Ihan maistuva hapan loppujen lopuksi. Veriappelsiini tuo tähän oman kivan lisänsä.

Post author: EdyHeino
EdyHeino
@ To Øl Webshop
2 years ago
RaspMatazz, Denmark
3.9
Ah kivan hapan ja hetelmäinen kesäjuoma

Post author: Tiina
Tiina
@ To Øl Webshop
2 years ago
3.7

Post author: wellthatsbeertastic
wellthatsbeertastic
2 years ago
RaspMatazz, Denmark
3.0
” i like every shade of green „ Mukavan pirteä vadelmamehu, kyllähän tämä saunan päälle maistuu oikeinkin hyvin. ig: @wellthatsbeertastic

Post author: Joona A
Joona A
@ To Øl
2 years ago
RaspMatazz, Denmark
3.3
Vadelmainen tuoksu ja värikartta selvisikin jo tölkin kyljestä. Suussa tuntuu hapan kipristely josta löytyy vadelmaa ja appelsiinia, hibiskus ei omaan makuun löydy, ehkä en osaa etsiä. Hankala tyyli oluiden arvostelun kannalta. Tässä on mausteista johtuen hieman erilaista tyyliä kuin berliner weisseissä yleensä, ja makeus sekä happamuus toimivat hyvin yhteen.

Post author: nietsrd
nietsrd
@ To Øl
2 years ago
RaspMatazz, Denmark
3.6

Post author: Theukka
Theukka
@ To Øl Webshop
2 years ago
RaspMatazz, Denmark
3.6
Kivan punertava väri. Vadelmaisen hapan ja veriappelsiini myös esillä. To Øl club 4/22

Post author: Mikko H
Mikko H
@ To Øl
2 years ago
RaspMatazz, Denmark
3.7
Viikonloppu käyntiin ja grillausjuomana Berliner weisseä 😎 Tuoksussa on kivan makeaa vattua, hitusen hapanta veriappelsiinia ja kun tietää niin kukkaista makeutta hibiscuksesta. Maussa sopivan hapan vattu alkuun, veriappelsiinia taustalla myös makean happamana. Jälkimaku kevyen suolainen ja hapan marjaisuus toimii kevyen kukkaisuuden kanssa hienosti. Tosi simppeli makumaailma mutta hyvin mietitty ja laadukas toteutus. Voltteihin nähden jopa ruksas. Kesäinen ☀️

Post author: Lers-Arik Bårt
Lers-Arik Bårt
@ To Øl
2 years ago
3.4
Mehuisa berliiniläis weisse.

Post author: LikainenSami
LikainenSami
2 years ago
1.5