Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Barley Wine Vintage 2022 9.0%, Maku Brewing, Finland
32 ratings
3.4
Barley Wine Vintage 2022
9.0% Barley Wine
Unlock the Maku Brewing sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Maku Barley Wine on omaa aikaasi. Vieraiden lähdettyä sujautat tohvelit jalkaasi, tunnustelet tupakkatakkisi taskuja. Aah, olutkellarin avaimet! Hyräillen laskeudut narahtelevia portaita tammipaneloidusta hämärästä kellariin johtavaan käytävään. Hyväilet tynnyreitä jykevissä telineissään ja kumarrut laskemaan lasiisi aimo lorauksen tuoksuvaa juomaa. Ei saa häiritä. 30,0 EBU. 21,0 °P.
IBU: 30

Reviews

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Verkkokauppa
1 year ago
Barley Wine Vintage 2022, Finland
4.2
Kevyen oranssisen ja tummahkon ruskeaa ja sameaa. Runsahko, kevyen rusehtava ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsas, makean maltainen, karamellinen, ylikypsän ja makean rusinainen ja kevyen luumuinen sekä hieman pullainen. Maku makean ja hieman katkeran maltainen, karamellinen, poltetun sokerinen, makean ja ylikypsän rusinainen ja kevyen luumuinen, pullainen sekä melko selkeän humalaisen katkera. Alkoholi lämmittää taustalla. Oikein hyvät ja tasapainoiset, mutta jo hieman aikaa nähneet maut, mikä osin ihmetyttää ottaen huomioon tyylin ja vahvuuden. Suutuntuma on melko täyteläinen ja hiilihappoinen. Maukas ja runsas olut, jota sokkona veikkaisin belgi quadrupeliksi. Ylikypsästä rusinan ja pullaisesta aromista huomaa jo oluen iän ollen kuitenkin edelleen oikein hyvä. Runsas, vaikkakin makumaailmaltaan hieman jyrkkä ja kulmikas nautiskeluolut.

Post author: Kimmo
Kimmo
1 year ago
Barley Wine Vintage 2022, Finland
4.0

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Alko Verkkokauppa
1 year ago
Barley Wine Vintage 2022, Finland
3.7
Barley wineä teki mieli, Makua lasiin siis. Jääkaappikylmänä ei oikein odotetusti antanut tuoksusta eikä mausta paljoa, annoin lämmitä rauhassa ja johan toimii. Tuoksu on makean ja kevyen paahteisen maltainen. Kuivahedelmäisyyttä ja hunajaa. Maussa makea maltaisuus ja Kuivahedelmäisyys. Pähkinäisyyttä myös kevyesti. Jälkimaku on hunajaisen makea jota tasapainottamassa kevyesti kuivaavaa katkeroa. Kevyehkö mutta aivan maistuva barley wine, oisko humalaisen lopun myötä enemmän Amerikan tyylinen ? 🤔

Post author: jari
jari
@ Maku Brewing Shop
2 years ago
4.0

Post author: Markus L
Markus L
2 years ago
5.0
6/5. Yrttinen, makea, suklainen. Makupariksi jukolan juustoa

Post author: Cold Beer
Cold Beer
@ Alko Kauppakeskus Kaari
2 years ago
3.5
Kelpo barley wine,perushyvää juotavaa.

Post author: Peetu
Peetu
2 years ago
3.2

Post author: pete
pete
2 years ago
3.0

Post author: WilleW
WilleW
@ Alko Palokka
2 years ago
Barley Wine Vintage 2022, Finland
3.4
Reippaalla vaahdolla ulos tölkistä vaikka varovasti kaatoi. Makeaa karamellimallasta, kuivattuja hedelmiä ja mietoa yrttisyyttä. Katkeroita löytyy ja loppu kääntyy kuivaksi. Hyvin on voltit piilossa mutta ei tämä oikein mitenkään säväytä.

Post author: Douta
Douta
2 years ago
Barley Wine Vintage 2022, Finland
3.6