Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Coffee Bear 10.5%, Hop Butcher For The World, United States
6 notes
3.3
Coffee Bear
10.5% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Peanut Butter Imperial Stout Brewed With Chocolate & Coffee.

Avis

Post author: Pasi Salosta
Pasi Salosta
7 months ago
Coffee Bear, United States
1.5
Vaahtoavaa, "suklaa kahvia", prosenteista vähän pois niin olisi enemmän omaan makuuni.

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Pien Webshop
1 year ago
Coffee Bear, United States
4.0

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
1 year ago
4.0
Näftinsormenleveydenverran mokkakahvinväristä suurikuplaista vaahtoa erittäin tummanruskean melkeinpä sysimustan oluen yllä joka tuoksuu makean vaniljaisen kahvisen lempeältä ja maistuu lempeän makeahkon kahvisen paahteisen maapähkinäisen muhevalta, kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: ei ol. Purkitettu: 01/04/22 11:43:47 NO BEARS WERE HARMED.

Post author: DigiKriSSt
DigiKriSSt
@ Pien Webshop
2 years ago
3.9
Jumalaisen ihastuttava pähkinäinen tuoksu. Voisi nauttia tuoksusta viikon. Imperial stoutiksi hieman kevyt, kahvimainen häivähdyksellä pähkinää. Suklaa ei läheskään niin selkeänä kuin imperial stouteissa yleensä. Ehdottoman kova suoritus ottaen huomioon että jenkit normaalisti pilaa kaiken mihin koskevat.

Post author: Grey
Grey
@ Beerdome
2 years ago
Coffee Bear, United States
3.6
OLUT: Coffee Bear PANIMO: Hop Butcher For The World OLUTTYYPPI: Imperial Flavoured Stout MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10.5% VÄRI (EBC): Colanmusta (85.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Runsaan pähkinäinen. VAAHTO: Kaunis. Tummasuklaisenruskean kestävä. GREY’S VIEW Maapähkinä Imperial Stout. Kahvilla & Suklaalla maustettuna. Kuivan pähkinäinen olemus on kovinkin hyökkäävä tässä. Lievästi myös suolapähkinäinen, sulasuklainen ja viljainen se on, mutta ensisijaisesti kuitenkin kauttaaltaan maapähkinäinen. Melko hankala tapaus. Suutuntu on öljyisän liukas, hiekkaisan tyssäävä, tummasulasuklaisen hidas. MUUTA MAINITTAVAA: - CANNED 4/1/2022 TASTED 19/3/2022