Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Trium Faba 2021 11.0%, Three Hills Brewing, England
7 ratings
3.7
Trium Faba 2021
11.0% Imperial / Double Milk Stout
Originally released in 750ml bottles, Trium Faba was our highest rated imperial stout and preceded the BPAVK series. The idea behind Trium was to create experimental beers which took three similar ingredients from the same family. Faba, meaning bean, showcases Tonka, Cacao and vanilla in this rich & decadant stout. The third iteration has been wax sealed upside down in cans to... mix it up a bit. Expect a velvety mouthfeel, loads of sweet chocolate and luscious vanilla flowing through it. This is a celebration beer worth sharing (although we understand wanting it all to yourself.

Reviews

Post author: orson
orson
@ Malja
1 year ago
Trium Faba 2021, England
3.8
Ei räjäytä pankkia. Odotukset olivat selvästi korkeammalla. Aika ohkainen runko. Maussa tosiaan nuo tonkapavut on esillä, mutta ei kovin toimivasti, vissiin vähän sekoiteltu eri papuja. Kyllä minä tästä saan myös savua esiin, sekä kaakaota ja yskänlääkettä. Vähän terävän lakritsainen maku höystettynä edellä kerrotuilla.

Post author: Lauri
Lauri
@ Malja
1 year ago
Trium Faba 2021, England
4.2
Sysimustaa ja sameahkoa. Vähäinen, rusehtava ja kepoinen pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen, unsaan ja makean rusinainen, luumuinen, mausteinen ja romminen. Maku makean maltainen, runsaan ja makean rusinainen ja luumuinen, vaniljainen ja hedelmäinen, paahteinen ja tupakkainen, mausteinen ja kepeän humalaisen katkera. Oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on täyteläinen ja pehmeä. Maukasta, runsasta ja täyteläistä juotavaa. Maistuu!

Post author: Simon P
Simon P
@ BrewDog Baldwin Street - Bristol
1 year ago
4.2

Post author: Simon P
Simon P
@ BrewDog Baldwin Street - Bristol
1 year ago
4.0

Post author: Anna K
Anna K
@ Skaal Turku
2 years ago
3.8

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
2 years ago
4.5
Näftinsormenleveydenverran maitokahvinväristä nopeastilaskevaa vaahtoa erittäin tummanruskean hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean vaniljaisen tonkapapuisen kaakaoisen pehmeältä ja maistuu lipevän tonkapapuisen kaakaoisen intensiivisen lupsakan lempeän toimivalta, tykkään neljän ja puolen bojon verran. PE: 25/12/2022.

Post author: King Goblin
King Goblin
2 years ago
4.5