Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Chubbles 53°N 6.5%, Cloudwater Brew Co., England
82 arviota
4.1
Chubbles 53°N
6.5% New England IPA / Hazy IPA
The latest riff on our much-loved collaboration with The Veil. is a DDH IPA that we hope you’ll agree is out of this world. By layering up Galaxy, Citra and El Dorado on the hot side and Citra, Enigma and Nelson Sauvin, we’ve created a mouthwatering punch bowl of succulent tropical fruits. So it fits neatly alongside its predecessors.
Humalat: Citra, El Dorado, Enigma, Galaxy, Nelson Sauvin

Arviot

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
1 month ago
Chubbles 53°N, England
4.2
Uusintamaistoon tölkistä (canned 04/2024): Vaalean ja maitomaisen keltaista ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makeahkon ja runsahkon trooppisen hedelmäinen (ananasta, rypälettä), karviasmarjainen, keitetyn vihanneksinen ja selkeän dänkkisen tunkkainen. Maku runsahkon ja makeahkon trooppisen hedelmäinen (rypälettä, appelsiinia, ananasta, mangoa), vihreän lehtinen, karviaismarjainen, kitkerähkön greippinen, runsaan dänkkisen tunkkainen, keitetyn vihanneksinen, kepeän ja pehmeähkön vaalean maltainen sekä maltillisen humalaisen katkera ja selkeähkön poltteinen. Ihan hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, pehmeähkö ja vähähiilihappoinen. Ei lainkaan sellainen mitä muistelin. Aikakin on toki varmasti tehnyt tehtävänsä. Melko runsas tunkkaisuus ja "vihreys" on ottanut isosti valtaa makumaailmasta. Silti jollain kierolla tavalla tykkään kyllä oikeinkin paljon.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Alko Ainoa
1 month ago
Chubbles 53°N, England
3.6
Ohoh, vahingossa otin jo juodun oluen Alkosta. Noh, kai tän kärsii. Semikuivakka humalamehu hyvillä viboilla!

Post author: Stuba26
Stuba26
@ K-Citymarket Lahti Paavola
1 month ago
Chubbles 53°N, England
4.5
Merkkaillaas tännekin taas välillä. Chubblesia ruokakaupasta, jumaliste! Ja olihan huikee, oli paksua runkoa ja hedelmää ja mukava humalan puraisukin.

Post author: Antza
Antza
@ Alko Kauppakeskus Kaari
2 months ago
Chubbles 53°N, England
4.0
Mehumaisen samea, keltainen olut. Reilu, tiivis, valkoinen vaahto. Maussa mehevää hedelmäisyyttä ja mentholin raikkautta. Jälkimaku raikas, kuivahko. Oliko tämä hyvää? Kyllä. Oliko tämä hintansa arvoista? Ei.

Post author: Petri P
Petri P
@ Rajamäki
2 months ago
4.3

Post author: Patavaltti
Patavaltti
2 months ago
4.2

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ K-Citymarket Pirkkala
2 months ago
4.2

Post author: Miika
Miika
@ Alko Kauppakeskus Kaari
2 months ago
Chubbles 53°N, England
3.0

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Alko Kauppakeskus Kaari
2 months ago
Chubbles 53°N, England
4.2
Nyt on hypemehua ja itsellä eka kosketus tähän 😎 Kuiva ja raikas sekä yllättävän tiukat katkeroiset 👌 Onhan tämä kyllä hyvää 😋 Tää on semmonen mitä vois juoda useamman, tulis vaan aika kalliiksi 🤣

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
2 months ago
Chubbles 53°N, England
4.2
Lähikaupassa oli tällaista soosia tarjolla joten oli pakko ostaa. 12.4.24 tölkitetty ja hinta oli 12€. Mun ensimmäinen kokemus Chubblessista. Vaahto on vähän iso kuplainen ja kohtuu nopeasti häviää. Ei taas on yksi parhaista mitä vastaan tullut. Kirkkaan keltainen ja vähän on harmaan sävyjä mukana. Paksun sameaa tottakai. Tuoksu on moniulotteinen ja todella trooppinen. Persikkaa, mangoa, ananasta, aprikoosia, sitrusta. On kyllä kova tuoksu. Raikasta ja trooppista..lupaa kyllä paksuja makuja. Maku on mitä tuoksu lupaa. Mukavan kuiva mutta hedelmäinen. On kyllä pehmeää hedelmää. Mangoa paljon, persikkaa, ananasta, kuivaa aprikoosia, seetriä, kuivan appelsiinin ja mehukkaan greipin liitto. Hieno tasapaino ja tyylikkäät maut. Pakko muuten tässä vaiheessa todeta vaikka tämä on aina ollut Euroopan kärkipään mehuja niin nyt huomaa kuinka kova Revenant muuten oikeasti on jos tähänkin vertaa. Revenantilla on suutuntuma kyllä täydellinen ja kaikki palaset muutenkin kohdillaan. No, palataan tähän. On tämä kyllä aika kova. Pieni vanilja ja aavistuksen mausteisuutta katkerossa. Ja parfyymia. Kuivan greippinen ja vähän yrttinen loppuliuku. Kyllä tuo Nelson valkoviinin kirpeyttä tähän tuo. Ihan pieni mausteisuus ja terävä yrttisyys vähän alentaa pisteitä. Ei täydellisesti istu omaan makuun. Joka tapauksessa upea mehu tämä on. Mutta ei sentään 12€ väärtti. Hop burnia loppua kohden. Ihan täysin ei kaikki maut iske mutta tasapaino on kyllä silti kova. Tavallaan aavistuksen pettymys. Mut toisaalta olen juonut viime aikoina ihan maailman kärkipään mehuja. Niihin aina vertaa niin kuin kuuluu. Kyllä Revenantit tämän hakkaa helposti. Voltteihin sopiva runko. Alkot hukassa. No, Cloudwater toimii aina. Ei silti tajuntaa räjäyttävä ole tämä.