Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Stratasphere 8.2%, Spyglass Brewing Company, United States
3 ratings
Stratasphere
8.2% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Double IPA hopped with Strata, Nelson, Rakau, and Motueka hops.

Reviews

Post author: orson
orson
@ Hoptimaal
11 months ago
Stratasphere, United States
3.6
Tuoksussa hieman sellaista happamuutta ja valkoviiniä. Suutuntuma keskihiilihappoinen, ryhdikäs, kuivahko, kirpsakka ja viininen. Maussa sitrusta, kivihedelmiä, tosi paljon rypäleitä, happamuutta, greippiä ja myös makeutta. Ei ihan omaan makuhermoon täysin uppoa, mutta ihan hyvin tämä on tehty. Vahvasti rypäleinen ja valkoviininen.

Post author: Grey
Grey
@ Beerdome
11 months ago
Stratasphere, United States
3.8
OLUT: Strataspehere PANIMO: Spyglass Brewing Co. OLUTTYYPPI: NEDIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8.2% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (13.5) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Melko nätti kyllä. Samea hedelmäinen, kevyesti puutarhamainen ja raaka kivihedelmäinen. VAAHTO: Tiivis, vaikkakin pieni. Kestää lyhyen hetken. GREY’S VIEW Strata, Nelson Sauvin, Rakau & Motueka humaloitu NEDIPA. Melko napakka alku. Humala on vahvana tässä. Maussa hieman epärytmiä, mutta kyllä sieltä ajankanssa nousee kiiwi, mango ja ananas; kaikki hieman raakilemaisina. On tässä myös karviaismarjan ja hentoa pensasmaisia sävyjä taustalla. Vaaleita rypäleitä ja aavistus valkoviinimäisyyttä loppumaussa. Runko on kepeän ja nopean oloinen. Hieman siis hoppuinen. Ja kyllä se pohjan epätasaisuus tulee myös olemuksessa esiin. MUUTA MAINITTAVAA: Omaan suuhun hieman vankempaa tekemistä olisi tarvinnut pohjan osalle. Maltaita kaikkinensa lisää, niin olisi kyllä melkoisen hieno. Tällaisenaankin ajaa ihan asiansa, mukavana valkoviinin korvikkeena. CANNED 14/12/2021 TASTED 14/3/2022

Post author: Lasis
Lasis
@ Beerdome
11 months ago
Stratasphere, United States
4.0
Samea, kirkkaan keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu humalaa. Maku pehmeää tropiikin hedelmää, sitrusta ja humalaa(14/12/21) Miellyttävä olut.