Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juicy Trap #8 8.0%, Piwne Podziemie, Poland
9 ratings
3.5
Juicy Trap #8
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Arnaud
Arnaud
@ ABinBrew
2 years ago
Juicy Trap #8, Poland
3.6
C'est un peu mieux que la version 7

Post author: Micko
Micko
2 years ago
3.5
Nimi antoi odottaa mehuisampaa. Ehkä olisi pitänyt unohtaa se ja lähteä maistelemaan ilman ennakko-odotuksia. Rakenne on tämän tyyliseksi hieman ohut ja etanoli maistuu hieman läpi. Jääkaapista otin tämän suoraan 4 asteisena ja vaikka tölkki suosittelee 7-10, niin jo eka hörppy lasista tuntuu liian lämpimältä. Tosin 33 asteen helteessä tätä juon. Kuitenkin kaiken kaikkiaan perushyvä hedelmäinen tuplaneipa isolla valikoimalla mielenkiintoisia humaloita. Hifistelijä varmasti saa tästä yksityiskohtia irti.

Post author: Kepappi
Kepappi
@ Piwne Mosty
2 years ago
Juicy Trap #8, Poland
3.3
4+7+6+3+13=33 33/50=3.3⭐️

Post author: Alqimus
Alqimus
2 years ago
3.5

Post author: Marko
Marko
2 years ago
3.5

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
2 years ago
Juicy Trap #8, Poland
3.8
Puolan paketti saapui piristämään maanantaina. Avataas ensimmäinen. 0,5l tölkki Spiegelaun IPA-lasista. Taitaa olla 18.1. tölkitetty. Kaunis samea ja keltainen olut. Valkea vaahto joka pitsiytyy lasin reunoille. Mieto kukkainen ja heinäinen tuoksu jossa mukana aavistus sitruunaa. Kohtalaisen voimakkaat hiilihapot. Suutuntuma ei ole paksuin mahdollinen, mutta on miellyttävän jauhoinen. Kuiva ja katkeran sitruksinen ensipuraisu. Hieman makeaa persikkaa ja raakaa ananasta. Kuivaa ruohoa, puisevuutta ja heinää. Kukkainen vivahde taustalla. Raikas ja yllättävän tuoreen oloinen. Hieman makeutta kaipaisi. Loppumaku on kuivan sitruksinen ja katkeran ruohoinen. Kuiva ja raikas tapaus. Katkeroiden määrä on vähän korkea tähän tyyliin ja kaipaa vähän paksumpaa runkoa sekä makeutta. Oikein miellyttävä tapaus kuitenkin.

Post author: Jampe
Jampe
2 years ago
4.0

Post author: SahaMattiJukari
SahaMattiJukari
@ Piwne Mosty
2 years ago
Juicy Trap #8, Poland
4.1
Keltainen samea olut,parin sormen vaahdolla. Tuoksussa hedelmäistä makeutta,ananasta ja mandariinia. Täyteläinen suutuntuma,makeaa mangoa ja appelsiinia,lopussa greippistä katkeroa. Hyvin tasapainoinen olut,maistelin tämän ihan ajan kanssa ja lämmettyään maku oli jopa parempi.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Piwne Mosty
2 years ago
4.5
Samea appelsiininen väri. Hiiva vaipuu pohjalle vaaleita pieninä hiutaleina. Kolmen sormen vaahto. Laskee jättäen vaahtoluolaston. Tarttuu vahvasti reunoihin koko matkalta. Tuoksu maanläheinen, hieman multainen, metsäinen. Greippiä myös. Maku bergamottinen ja greippinen. Yllättävän katkeroinen, kuitenkin myös hedelmäsokerisuutta hieman. Maku pyöristyy makeammaksi loppua kohden. Todella tasainen. Greippi ja makeus hyvässä tasapainossa. On erittäin hyvä.