Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juicy Trap #7 8.0%, Piwne Podziemie, Poland
8 ratings
3.5
Juicy Trap #7
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Arnaud
Arnaud
@ ABinBrew
2 years ago
Juicy Trap #7, Poland
3.5
J'espère que la version 8 sera meilleur.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
@ Piwne Mosty
2 years ago
Juicy Trap #7, Poland
4.0
Todella samea, kirpsakan sitruksinen tuoksu. Maku on greippiä ja muita hiukan pehmeämpiä sitrushedelmiä. Mosaic ja Vic Secret tuovat odotetun pienen karvauden myös makuun, onneksi viimeksi mainittu on yksi suosikkihumalista. Vähän samaa vibaa kuin Puhasteen Mosaiikissa. Katkeroa ja kuplia on sopivasti, suutuntuma keskipaksu ja luikerteleva. Minun suuhun käy tosi hyvin, kaikille ei varmaan yhtä hyvin.

Post author: Pekka M
Pekka M
@ Piwne Mosty
2 years ago
3.7

Post author: Jampe
Jampe
2 years ago
3.8

Post author: SahaMattiJukari
SahaMattiJukari
@ Piwne Mosty
2 years ago
Juicy Trap #7, Poland
3.8
Keltainen, täysin samea olut,tiiviillä reilu sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa sitrushedelmää, appelsiinia päällimmäisenä. Maussa myöskin sitrusta, appelsiinia ja greippiä. Kaikenkaikkiaan hedelmäinen,kuin mehua. Suutuntumaltaan täyteläinen,hapot keskitasoa. Maukas NEIPA hieman tavanomaisista poikkeavilla,mutta hyvillä humalilla.

Post author: Masa's beer
Masa's beer
@ Piwne Mosty
2 years ago
Juicy Trap #7, Poland
3.9
Töistä himaan 10min sauna päällä jääkaapista valikoitui Piwnen lastista🇵🇱 Piwne Podziemien DoubleNEIPA.... Aika perus hyvä... 0,2 pistettä tuli lisää tilanteeseen sopivuudesta... Humalat ElDorado, Mosaic&VicDecret

Post author: Allu1000
Allu1000
@ Piwne Mosty
2 years ago
Juicy Trap #7, Poland
3.6
Ei ihan niin mehu mitä odotukset oli. Melko sitruksinen, vaikka kyllä sieltä makeampaakin hedelmää löytyy. Perus hyvää ilman suurempia ihmeellisyyksiä.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Piwne Mosty
2 years ago
3.7
Kermaisen appelsiinimehu en väri. Täysin samea. Nopea vaahto. Kevyt reunus jää, hieman pinnalle, nopea vaahto kokonaisuudessaan. Tuoksu yllättävän ohut, mutta appelsiininen ja mangoinen. Yllättävän ohut maku. Outoa. Katkerot selkeät ja vahvat. Makeiden hedelmien sijasta nousee ruohoisuus, kevyt greippi. Appelsiini ja appelsiinin kuori mukana kuitenkin. Makeus alkaa nousta kolmannessa neljänneksessä. Mandariinia. Kermainen tuntuma. Alko hyvin jemmattu. Paranee loppua kohden. Alkuun pelotti, että on pettymys muihin jt#x nähden. Mutta lopulta pidän kuitenkin. Vähän kyl saisi olla enemmän aromia ja flavoria, mutta ihan ok. Koostuu loppupelissä appelsiiniseksi. Voittaa kyl bulkit mennen tullen, vaik ei ihan niin korkealle päässyt kun odotin.