Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Red IPA 8.5%, Alesmith Brewing Company, United States
11 notes
3.6
Double Red IPA
8.5% Imperial IPA / Double IPA
Alesmith's Finite Red IPA, previously known as Winter Yulesmith, offers up an intense hop aroma combined with a well-balanced, full bodied, caramel-malt sweetness
IBU : 80

Avis

Post author: Jani V
Jani V
3 years ago
3.5
Viinimäinen ipa.

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Double Red IPA, United States
4.0
Eka tän panimon tuote itselle testiin, tälle ihan kovat odotukset. Upea kuparin punainen ja huumaavan tuoksuinen tuplaipa. Havua, karamellista makeutta ja ehkä jotain mausteista, hieno tuoksu. Maussa voimakas greippinen katkero, havua ja karamellia jälkimaussa. Suutuntuma juuri sopivan tukeva ja jälkimaku makean kuivahko ja pitkä. Erinomainen talvinen vahva reddipa, vähän on jopa barley wine fiiliksiä tässä.

Post author: Petri V
Petri V
@ Beer Republic Web Shop
5 years ago
3.5

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.9

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Double Red IPA, United States
4.6
Tunsin sinut ennen Yule smithinä, mutta sitä olutta ei enää olekaan. Lisää olutta oli saatava, mutta muut tuntui pyhäinhäväistykseltä edellisen oluen jälkeen, joten otetaan vanhaa ja varmaa tuttua uudella nimellä. Olut on sameaa punertavan tumman ruskeaa ja siihen muodostuu hyvä luonnonvalkea vaahto. Tuoksu lämmin, havuinen, pihkainen, sitruunainen ja greippinen. Ja maku... Maku on talvi-ipan arkkityyppi. Lämmin, havuinen ja sitruksinen sekä hieman toffeeinen, vahvalla maltaisella pohjalla. Katkeroita mukavan paljon. Suutuntuma täyteläinen, sisältää kohtuullisesti hiilihappoja eli ei täysin pehmeä. Olut luo mukavan kuivakan kalvon suuhun. Pienet hop burnit. En muistanut näin hyväksi, mutta muistelin juuri tällaiseksi. Siinä illan paradoksi. Vahvat nostalgialasit päässä tämän oluen kanssa, mutta silti, tai juuri siksi, lähentelee uskonnollista kokemusta, kuten äsken juomani Foundersin KBS.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Beer Republic Web Shop
6 years ago
Double Red IPA, United States
3.5
Maistuva ja todella maltainen punainen dipa. Tulee aika vahvat barleywine vibat myös. 4-

Post author: Juho L
Juho L
@ Veljen jääkaappi
6 years ago
Double Red IPA, United States
3.5
Oikein hyvä barley wine vibainen red IPA.

Post author: Buddha
Buddha
7 years ago
2.0
I want to like this beer; I really do, but it lacks depth. I'm not getting past the hops. For the price, I expect much more.

Post author: Miitre
Miitre
7 years ago
5.0
Turboboostattu Alesmith IPA samealla talvisella twistillä ja täyteläisellä suutuntumalla. Ei tästä voi pahaa sanaa sanoa tai vähempiä tähtiä antaa - upea olut! Ps. Ei taas voi kun kummastella 3.3 keskiarvoa...

Post author: heikkill
heikkill
8 years ago
4.5
Syvän punainen, alussa makea, sitten runsaat hopsit persikkaisella twistillä